Tencuieli mecanizate pe baza de ipsos – o alegere inspirata pentru casa ta!

Total Solid Construct este o companie cu experienta in domeniul constructiilor ce realizeaza, printre altele, si tencuieli mecanizate pe baza de ipsos. Va puteti increde in ajutorul profesionist pe care il veti primi din partea noastra chiar si atunci cand aveti nevoie de servicii de finisaje interioare si/sau exterioare. Preturile pe care le practicam sunt mai mult decat avantajoase, iar capabilitatea specialistilor nostri, este garantata.

Despre tencuieli mecanizate pe baza de ipsos

Tencuielile pe care le putem realiza sunt de mai multe tipuri: pe baza de ipsos, pe baza de ciment si tencuieli cu mortare clasice.

Sa ne oprim asupra primului tip mentionat, si anume tencuieli pe baza de ipsos. Este important de stiut ca acestea se aplica doar in spatiile interioare. Ca si avantaje ale acestora, amintim urmatoarele: regleaza umiditatea incaperilor, ofera spatiilor un aspect estetic deosebit, sunt usor de aplicat, sunt economice deoarece este necesara aplicarea unui singur strat, au o durata lunga de viata etc.

In ceea ce priveste tencuielile pe baza de ciment, acestea se pot aplica atat in spatii interioare, cat si in spatii exterioare.

Pentru finisaj sunt necesare 2 straturi de glet (unul de incarcare si unul de finisare). Materialele folosite au in compozitia lor nisip, ciment, var si lianti speciali.

Au mai ramas de amintit tencuielile cu mortare clasice. Acestea, la fel ca cele pe baza de ciment, se pot aplica in ambele tipuri de spatii (interioare si exterioare) si sunt necesare, de asemenea, 2 straturi de glet.

Se preteaza foarte bine pentru realizarea planeitatii suprafetelor.

Indiferent de tipul de tencuiala pe care doriti sa il realizam, va veti bucura de cateva avantaje importante: timp redus de executie, pierderi minime de material, materiale de tencuit garantate de producator, calitate ireprosabila a finisajelor etc.

Tencuieli mecanizate pe baza de ipsos sau alt tip de tencuiala?

Tencuielile mecanizate, fie ca este vorba de tencuieli mecanizate pe baza de ipsos, pe baza de ciment sau cele cu mortare clasice, se aplica cu ajutorul unor pompe profesionale care transporta prin furtune materialul ales. Datorita presiunii cu care este proiectat materialul, dar si a proprietatilor sale, materialul adera la stratul suport si realizeaza planeitatea acestuia, dupa nivelarea manuala necesara.

Materialul este ales tinand cont de tipul de tencuiala dorit (tencuiala pe baza de ipsos, pe baza de ciment sau mortare traditionale). Pentru fiecare in parte, respectam reteta si timpii de aplicare si uscare.

Total Solid Construct dispune de pompe profesionale pentru aplicarea tencuielii mecanizate (electrice si diesel) astfel ca va promite obtinerea unor rezultate rapide, avand o calitate superioara.

Avem grija sa pregatim corect suprafetele astfel incat rezultatele finale sa se ridice la inaltimea celor mai exigente asteptari.

Indiferent de complexitatea lucrarilor, reusim sa oferim de fiecare data solutii optime, personalizate.

Alegeti Total Solid Construct pentru executie tencuieli mecanizate pe baza de ipsos

Fie ca aveti nevoie de realizarea de tencuieli mecanizate pe baza de ipsos sau de alte tipuri de tencuieli, va asiguram ca alegand parteneriatul cu societatea noastra veti beneficia de o multime de avantaje.

Avand in vedere ca dispunem de echipamente performante, iar personalul nostru este unul calificat si cu experienta, va garantam lucrari de calitate, finalizate la termene precise.

–––––––––––––-

WEBSITE: https://www.sapemecanizate-tencuieli.ro/tencuieli-mecanizate/

TELEFON: 0773705488

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.