Un antrenor personal Bucuresti, stii unde gasesc?

Iti spuneam zilele trecute, ca nu cred ca este normal sa te apuci de o dieta intr-o anumita perioada a anului. Nu cred ca daca nu mananci toata primavara verdeturi pentru a arata perfect intr-un costum de baie. La fel cum nu cred ca daca tii o dieta stricta poti slabi. Sunt de parere ca poti slabi foarte frumos si daca faci miscare.

Daca imi vei spune ca faci miscare, te voi intreba: ce intelegi prin miscare? Eu una am decis sa caut un antrenor personal in Bucuresti, pentru ca a venit timpul sa fac o schimbare in viata mea. M-am decis sa fac miscare, desi voi alege si un regim alimentar, mai sanatos, vreau sa fac si sport.

Unde poti gasi un antrenor personal Bucuresti?

M-am uitat pe internet dupa antrenor personal Bucuresti, si asa am dat de Sportnici.ro un site unde am gasit un antrenor fitness foarte bun. Mi se pare interesant ca aici ai parte de un program complet. Acesta cuprinde: analiza compozitie corporale, antrenamente intense, plan alimentar si totul dureaza minim 3 luni.

Recunosc ca ma atrage ideea unui astfel de program. Mi se pare interesant cum se impletesc acestea, si cum poti observa rezultatele urmand acest program. Stiam de exista unor astfel de programe, dar sincer iti spun, nu ma gandeam sa apelez vreodata la unui. In primul rand pentru ca mereu m-am gandit ca pot slabi cu ajutorul unor diete. Trebuie sa iti spun ca m-am inselat, dupa ce am tinut diferite diete, si dupa ce am pus numarul de kilograme la loc, sau chiar dublu intr-un timp foarte scurt am decis sa aleg un antrenor fitness.

De ce sa alegi un antrenor personal?

In primul rand pentru ca aceasta are rolul de a te ajuta. Stiu ca vei spune ca in unele sali de fitness poti gasi instructori, dar da-mi voie sa te contrazic, ei sunt pusi acolo sa ajute pe toata lumea, un antrenor personal isi dedica timpul doar tie. Are rolul de a aplica un program special realizat pentru tine.

M-am uitat pe site-ul celor de la sportnici.ro si am vazut ca pretul unui program cu opt sedinte este de 500 Ron, un program contine :

  • Personal trainer
  • Analiza compozitiei corporale
  • Masuri antropometrice
  • Plan de antrenament
  • Program de suplimentare nutritionala
  • Sustinere motivationala

Pe site vei gasi informatii si despre alte programe cu mai multe sedinte, cum ar fi opt sedinte si plan alimentar, si cu 12 sedinte cu plan alimentar. Fiecare program are pretul pentru o luna, trebuie sa stii ca este recomandat sa mergi pe varianta de trei luni.

Pe langa antrenor personal Bucuresti, m-am uitat si dupa antrenor fitness Bucuresti, si trebuie sa iti spun ca sportnici.ro se afla in topul cautarilor, asa ca eu m-am decis si voi merge pe mana lor.  Alege si tu un pachet de sedinte, alege un antrenor personal, pentru ca stiu sigur ca asa vei obtine rezultatele dorite.

11 comentarii la „Un antrenor personal Bucuresti, stii unde gasesc?

  1. Super recomandarea ta! Intr-adevar, un antrenor personal este o idee foarte buna daca vrei sa slabesti si sa-ti tonifici corpul 🙂 mai ales ca se tine de capul tau si e mai greu sa renunti :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *