Vreau mobila pentru dormitorul fetitei mele

Atunci cand te gandesti sa devi parinte, te gandesti clar la viitor. Daca in primi ani din viata, cel mic sta alaturi de parinti – in cele mai multe cazuri, cand un copil creste are nevoie de spatiul sau. Cand fetita mea a aparut in viata noastra, stiam ca la un moment dat, va trebui sa caut schimb mobila din dormitor, pentru ca vreau sa fac un dormitor de fetita.

Nu sunt adepta dormitorului clasic, cel roz cu printese. In primul rand pentru ca Maya nu se uita la astfel de desene, ei nu ii plac. Ar fi un birou roz cu tente de mov, dar pentru o adolescenta, nu pentru o fetita. M-am uitat dupa mobila la comanda Bucuresti, pentru ca desi m-am uitat in magazinele de profil, nu am gasit ceva potrivit dormitorului ei.

M-am uitat dupa firme ce ofera transport gratuit, pentru ca pentru mine conteaza asta, dar si o firma ce imi poate oferta si schita ceea ce eu imi doresc. Desi imi este greu sa explic ceea ce am nevoie, am gasit o firma ce a schitat ceea ce eu i-am explicat. M-am bucurat enorm, cand am vazut pe hartie ceea ce eu stangace le-am explicat.

Dupa ce am vazut schita, si mi-au spus cat costa, m-am bucurat ca totul va prinde contur. Pretul a fost ok, si nu foarte piperat, fix exact asa cum aveam eu nevoie. M-am apucat de renovat si cand cei de la Pro Design Art m-au anuntat ca mobila este gata, totul era exact asa cum mi-am dorit. Cu sufletul la gura, am asteptat masina cu mobila, si atunci cand mobila a fost montata si asezata la locul ei, totul s-a schimbat total.

Fetita mea s-a bucurat enorm, si mi-a zis din start ca ea acolo va dormi. Cred ca astfel am scapt de grija faptului ca ea nu se va muta niciodata in alt dormitor.

De ce sa apelezi la o firma pentru mobila la comanda Bucuresti?

In primul rand pentru ca asa vei stii sigur ca mobila se va potrivit perfect cu locul, unde ii este destinat. Vei stii sigur ca totul va fi exact asa cum iti imaginezi. Dar asta doar daca apelezi la persoane compentente, la firme ce stiu exact ce au de facut. Eu una am ales sa merg pe mana celor de la Pro Design Art, si nu regret, pentru ca dormitorul fetitei mele, arata fabulos.

Trebuie sa te asiguri si ca cei ce vor executa lucrarea, au inteles foarte bine ce tu iti doresti. De asemenea trebuie sa fi precisa in masuratori, si cei ce vor executa lucrarea, iti vor arata o schita exacta cu ceea ce tu le-ai povestit.

Cei de la Pro Design Art au un timp de executie intre 7 si 20 de zile maxim, si asta ma incantat foarte mult, desi stiam ca dormitorul ce urma sa fie camera fetitei mele, are cateva modificari de facut si o noua culoare de zugravit, dar 20 de zile, sunt mai mult decat suficiente pentru o renovare, dar mai ales pentru a aduce fericirea pe chipul unei persoane dragi.

 

Un comentariu la „Vreau mobila pentru dormitorul fetitei mele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *