Alege cea mai eficienta metoda pentru atragerea de noi clienti.

Traim intr-o perioada in care activitatea noastra on line este foarte importanta si ceea ce spunem prin intermediul internetului ajuta la conturarea unei imagini proprii, a unei identitati. Zilnic folosim dispozitive mobile, pentru distractie, pentru afaceri sau din plictiseala.

Din cauza acestei modalitati de a pune eticheta pe o persoana sau pe un produs/ serviciu, este foarte importanta imaginea pe care ne-o cream pe platformele online.

Foarte multe persoane folosesc social media pentru a se promova sau a promova ceea ce ofera, insa nu este de ajuns. Google a fost, este si va fi principalul motor de cautare atunci cand dorim sa gasim ceva anume, fie acel ceva o informatie, un produs, un serviciu. Zilnic intram pe un browser si cautam ceea ce avem nevoie.

De ce este important sa am un website?

Cum am precizat, in prezent, prin intermediul internetului se cauta cele mai multe informatii, produse sau servicii, de asemenea, conform statisticilor, 75% din cumparatori prefera sa achizitioneze produse on line, de aceea este foarte important sa aveti un site web.

Problema care apare este aceea ca de multe ori, website-ul dumneavoastra nu se afla in primele pagini. Sa zicem ca dumneavoastra prestati un serviciu pe o piata mare, este foarte  greu sa doborati concurenta, de foarte multe ori, companiile cu o vechime mai mare vor fi pe primele pagini.

Ati incercat alte metode de promovare, precum adwords sau social media, insa nu generati clientii pe care ii doriti. Nu trebuie sa va descurajati, nu ati apelat la metoda de promovare cea mai eficienta.

Ce metode de promovare pe internet sunt cele mai benefice?

Conteaza foarte mult si domeniul de activitate pe care il aveti, deoarece, de exemplu, un fotograf va avea mai mult succes promovandu-se pe retelele de socializare, sau magazinele online prin adwords. Aceste doua metode de promovare aduc si ele beneficii, dar sunt mult mai costisitoare si rezultatele nu sunt intodeauna cele dorite.

Una dintre cele mai eficiente metode de promovare, care este de asemenea o investitie mai mica, este reprezentata de campania SEO, aceasta consta in introducerea de cuvinte cheie si postarea de articole pe website-uri de specialitate astfel incat sa puteti ajunge pe prima pagina si sa ramaneti acolo mai mult timp.

Prin adwords, de exemplu, in momentul in care inchideti campania, va pierdeti si indexarea, SEO va ajuta sa ramaneti pe pozitia pe care ati ajuns si dupa finalizarea campaniei.

O campanie SEO imi garanteaza indexarea in primele pagini Google?

Nimic nu este garantat, insa aveti sanse mult mai mari ca website-ul dumneavoastra sa ajunga in primele 3 pagini cu o astfel de campanie. Conteaza foarte mult concurenta cand este vorba de a ajunge pe primele pagini, insa o campanie SEO buna va poate ajuta sa ajungeti in primele pagini si sa ramaneti acolo o perioada mai lunga de timp.

Cat timp dureaza o campanie SEO?

In general, pentru ca site-ul dumneavoastra web sa ajunga in primele pagini Google, este necesar un timp intre 6 si 9 luni, daca aveti o concurenta mai mica, puteti ajunge intr-un timp si mai scurt.

Campania SEO este o metoda foarte eficienta, spre deosebire de adwords, dureaza mai mult timp sa ajungeti in prima pagina, insa, va puteti pastra pozitia si dupa incheierea acestei promovari. Din punctul meu de vedere, SEO este o investitie pentru viitor.

Cum pot gasi o companie ce face SEO?

La fel cum gasiti orice alt produs sau serviciu, prin intermediul online. Sfatul meu este sa urmariti portofoliul companiei pe care doriti sa o angajati in promovarea website-ului dumneavoastra. Pe piata exista multe companii neserioase ce se angajeaza pentru dumneavoastra, apoi nu isi mai fac treaba.

Cum functioneaza o campanie SEO?

SEO insemna Search Engine Optimization si este de doua feluri: in site si off site. SEO in site consta in optimizarea interna a website-ului prin introducerea de cuvinte cheie, SEO off site reprezinta optimizarea externa ce presupune postarea de anunturi pe bloguri, anunturi sau site-uri de profil.

Inainte de a incepe o campanie SEO este necesara o analiza a cuvintelor cheie cele mai cautate pentru a putea realiza o promovare de succes. In functie de numarul cautarilor se va efectua campania Seo Bucuresti.

Daca website-ul meu nu este optimizat, voi putea ajunge in primele pagini Google cu o campanie SEO?

O campanie SEO este inutila daca website-ul dumneavoastra nu este optimizat pentru dispozitivele mobile. Google a schimbat politica de indexare, iar daca site-ul web nu se ridica la standardele acestui motor de cautare veti pierde indexarea cu toate ca aveti o campanie SEO de succes.

O companie ce se mandreste cu serviciile pe care le presteaza se va ocupa atat de optimizarea website-ului dumneavoastra cat si de crearea unei campanii SEO de succes, astfel incat sa ajungeti in primele pagini ale celui mai mare motor de cautare si sa puteti sa generati clientii pe care ii doriti.

Imaginea pe care o conturati este foarte importanta si aceasta imagine este influentata si de website-ul dumneavoastra deoarece, cum am precizat anterior, oamenii prefera sa caute online un produs sau un serviciu.

De ce este important sa fiu in primele pagini Google?

Oamenii ajung, in medie, pana la pagina a treia, daca site-ul dumneavoastra web se afla pe paginilie 4, 5, 7, si asa mai departe, este foarte posibil ca niciun utilizator al internetului sa nu ajunga la dumneavoastra, sa va observe website-ul.

Pentru ca internetul este principala sursa de informatie in era in care traim si pentru ca statisticile vorbesc, spunand ca un procent foarte mare din populatie prefera sa caute online ceea ce doresc sa achizitioneze, este esential sa aveti un website prin care sa va mandriti, care sa se identifice cu imaginea dumneavoastra si sa apelati la metodele de promovare cele mai eficiente, astfel incat sa fiti pe primele pagini Google.

2 comentarii la „Alege cea mai eficienta metoda pentru atragerea de noi clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *