Dinti mai albi, la tine acasa

Fiecare persoane pe care o intalnesti, are un complex. Eu una pe langa kilogramele in plus pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, dantura a fost mereu un complex pentru mine. Nu sunt fumatoare, si nici nu am o dantura galbena, dar mereu am crezut ca trebuie sa fie mult mai alba.

Un zambet mai alb, din punctul meu de vedere, iti ofera mai multa incredere in tine. La medicul stomatolog nu am fost decat atunci cand am avut nevoie, dar recunosc ca ideea de a folosi la a unor benzi pentru albirea dintilor acasa mi s-a parut geniala.

Am primit de la albirea-dintilor.com locul unde un complex legat de datura dispare cu usurinta. Trebuie sa iti mai spun, ca pe site vei gasi kit-uri pentru 7 zile dar si alte tipuri de produse. 

In urma unei colaborari cu ei, am primit sapte benzi White Crest si o pasta de dinti. 

Am inceput sa le folosesc la vreo cateva zile dupa ce le-am primit. Recunosc ca cel mai mult ma atrage pasta de dinti. Despre benzi imi facusem deja o parere, pentru ca am mai avut ocazia sa incerc astfel de benzi.

Desi mi-am propus sa fac cate o poza pe zi, dupa fiecare utilizare a acestor benzi, trebuie sa iti spun ca nu am reusit, pentru ca a trebuie sa intrerup cele sapte zile deoarece ca am simtit o sensibilitate.

Cele sapte zile de benzi au trecut, cu intreruperi din cauza sensibilitatii simite, pasta de dinti o folosesc cu drag. Stiu ca peroxidul si bicarbonatul de sodiu sunt folosite pentru albirea dintilor.

De unde poti achizitiona kit-ul pentru albirea dintilor?

Asa cum ti-am spus, eu le-am primit in urma unei colaborari cu albirea-dintilor.com, pe site-ul lor, vei gasi produse potrivite pentru albirea dintilor acasa. Eu una nu ma asteptam sa observ vreo diferente, dar da-mi voie sa iti spun, ca desi nu am folosit pana acum benzi White 3D Crest, iti spun ca sunt super.

Imi plac aceste benzi, pentru ca sunt usor de aplicat, nu sunt subtiri, ca cele pe care le-am folosit cu alta ocazie.

albirea dintilor

Intr-un pliculet, vei gasi aceste doua benzi. Una pentru partea de sus si una pentru partea de jos. Fiecare banda se desprinde usor si se aplica foarte ok pe dantura.

Desi am simtit aceea sensibilitate pe care am mentionat-o putin mai sus, am observat o albire a dintilor. Inca folosesc pasta de dinti si cu siguranta o recumpara, pentru ca sunt multumita de rezultat. Imi pare rau ca nu am reusit sa fac cele sapte poze, pentru a vedea rezultate treptat, dar sunt sigura ca s-ar fi observat mult mai bine, daca dinti mei ar fi fost mai galbeni.

In concluzie, Crest 3D White este un produs foarte bun, cu ajutorul lui, poti avea dinti mai albi acasa, folosind acele benzi timp de 30 de minute in fiecare zi.

Un comentariu la „Dinti mai albi, la tine acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *