Hartie de calitate de la Tork

Hartia igienica sau prosoapele de maini, tot din hartie sunt, la prima vedere, elemente banale din casa oricarei persoane. Insa, in realitate, acestea sunt mult mai importante decat par. Va duceti aminte acea reclama amuzanta cu rola de hartie igienica, atunci cand sotul primeste, pe sub usa, o tableta cu imaginea produsului respectiv? Aceasta subliniaza cat de importanta este hartia igienica in vietile noastre.

Chiar daca poate suna amuzant,aceasta este una din inventiile care au revolutionat lumea. Desi hartia igienica moderna a aparut in secolul 19, acesta exista de mult mai mult timp.De fapt, a fost consemnata inca din secolul al 6-lea in China, iar productia ei in masa a inceput in secolul 14. Desigur, in acea perioada noi inca ne luptam cu Evul Mediu si cu problemele cu igiena precara.

In ziua de azi, exista foarte multe firme care produc hartie igienica. Toate se intrec in reclame si ne spun ca hartia lor este cea mai buna. Eu insa, am descoperit o hartie exceptionalacare mi-a intrecut toate asteptarile. Este vorba despre hartie igienica Tork, pe care o achizitionez de la magazinul online Sanito.ro. Fac acest lucru de cel putin un an si imi pare rau ca nu am aflat de existenta magazinului de mai mult timp. Sanito.ro este un magazin ce isi desfasoara activitatea de 13 ani si a colaborat cu peste 5000 de firme, companii si institutii publice. Produsele lor sunt destinate utilizarii la scara industriala, cat si pentru uzul casnic. Hartia igienica este de cea mai buna calitate si se poate achizitiona la pachet mare sau role mici. Pentru hartia acesta, la Sanito.ro sunt disponibile si dispensere Tork, moderne si foarte functionale.

Eu am achizitionat asemenea hartie igienica, cat si prosoape, pentru barul meu. Am foarte multi clienti si imi doresc ca igiena sa fie la cote maxime. Nu imi permit sa am probleme si reclamatii, deoarece asta mi-ar dauna rau afacerii. De aceea, la grupul sanitar al barului nu am ezitat sa pun dispensere si hartie igienica de la Tork. Cumpar, de fiecare data, produse igienice Tork in cantitati foarte mari ca sa fiu sigura ca nu raman fara stoc. Verific mereu ca totul sa fie asa cum trebuie si ca cei care imi calca pragul sa nu duca lipsa de ceva.

Pentru ca produsele de la Torksunt de o calitate exceptionala, am fost chiar intrebata de unde le-am achizitionat. Am recomandat tuturor clientilor magazinul online Sanito.ro. Le-am vorbit despre calitatea produselor, dar si despre modul profesional in care mi-au fost livrate. In plus, echipa profesionista de la Sanito.ro te poate si consilia in legatura cu cele mai recomandate produse, in functie de afacerea pe care o deti. Pe langa hartia igienica de calitate, aici exista si produse de igienizare si dezinfectare, ce distrug 99,9% din bacterii, asigurandu-ti o protectie garantata. Dezinfectantii pentru maini, pe langa eficienta, sunt si foarte delicati cu pielea, aceasta ramanand fina si curata.

Recomand tuturor produsele Tork si magazinul Sanito.ro pentru calitate, pentru eficienta si profesionalismul echipei si pentru serviciile ce se ridica la standarde europene.

Un comentariu la „Hartie de calitate de la Tork

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *