Jocurile online pentru copii – pro sau contra?

Multi parinti stiu ca internetul in exces nu este bun pentru dezvoltarea emotionala a copilului, dar in acelasi timp sunt constienti ca interzicerea totala a acestuia nu este o solutie buna, pe termen foarte lung. Mereu vor exista ocazii in care vor avea acces la internet (fie cand sunt singuri acasa, fie cand sunt in vizita la alti copii), asa ca mai bine stabilesti cu cel mic un program de joaca (limitat), astfel incat sa impacati si capra si varza. Ca si alternativa, propunerea mea este urmatoarea: joaca pe Hepy jocuri online(Hepy.ro) alaturi de copilul tau, ca sa descoperiti impreuna toate jocurile pecare acest site le are.

Hepy.ro este un site cu jocuri exclusiv pentru copii – puteti incerca jocuri fotbal cupa mondiala (pentru baieti), jocuri cu Elsa si Anna (pentru fete), jocuri Friv si asa mai departe.Este foarte important sa jucati, prima oara, impreuna aceste jocuri – ca sa fiti siguri ca respecta limitele decentei. Apoi, daca aceste jocuri se ridica la standardele impuse de voi, puteti sa il lasati pec el mic sa descopere, de unul singur, restul jocurilor de pe site. Cand vine vorba de jocurile online de pe Hepy.ro, eu ma declar pro (am verificat deja site-ul)!

Asadar, jocurile online nu sunt cel mai rau lucru posibil, daca se ‘’practica’’ intr-o masura anume, impusa de parinte. Pana la urma, copilul poate vrea sa incerce ceva mai distractiv, iar pe Hepy.ro sunt o gramada de jocuri distractive si educative, in acelasi timp. Eu am descoperit jocuri interesante de moda si fashion, care chiar pot stimula creativitatea fetitelor care le joaca (dar aceasta este parerea mea subiectiva, deoarece am vazut deja majoritatea jocurilor de pe site – deoarece am facut o mica cercetare, astfel incat sa vorbesc in cunostinta de cauza si sa va pot oferi un sfat sincer).

Sunt curioasa sa aflu si parerile voastre:voi sunteti pro sau contra jocurilor online pentru copii? Credeti ca sunt o alternativa buna sau nu? Mi-ar placea sa aud pareri argumentate si opinii sincere. Puteti lua ca reper, de exemplu, site-ul Hepy.ro (asta daca nu l-ati luat deja la puricat) si sa reveniti cu pareri asupra lui. Pana la urma, copiii din ziua de azi parca s-au nascut cu tableta in mana, asadar internetul nu este un secret prea mare pentru ei, caci se descurca de minune cu un telefon sau cu un laptop (mai bine decat ne-am fi descurcat noi, la varsta lor).

Un comentariu la „Jocurile online pentru copii – pro sau contra?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *