Mituri spulberate despre masajul erotic si saloanele de specialitate

Saloanele de masaj erotic au inceput sa fie tot mai frecventate in ultima perioada, iar acest lucru are o singura explicatie, si anume increderea din ce in ce mai mare pe care o inspira aceste locatii celor care le calca pragul. Daca pana nu demult erau vazute drept locuri rau famate, unde au loc cine stie ce ilegalitati, la momentul actual, saloanele de masaj erotic isi desfasoara activitatea cu maximum de profesionalism si respect pentru clienti.

Prin urmare, nu mai trebuie sa iti faci niciun fel de griji atunci cand te decizi sa iti faci o programare la un salon masaj erotic, nici din punct de vedere al sigurantei personale, confindentialitatii, igienei sau in ceea ce priveste integritatea corporala.

Indiferent ca alegi un salon din capitala sau din oricare alt oras, vei avea parte de servicii de inalta calitate, prestate de maseuze incantatoare, cu experienta in domeniu. Chiar si asa, exista inca anumite zvonuri care asociaza saloanele de masaj erotic cu altceva, in ideea in  care cei care beneficiaza de o astfel de experienta nu sunt priviti cu ochi buni. Iata, in randurile de mai jos, cateva mituri populare despre masajul erotic efectuat in saloanele de specialitate, pe care le vom spulbera prin cateva argumente bine intemeiate.

Au loc relatii intime

Primul gand care le vine in minte multora este legat de relatiile intime pe care se presupune ca beneficiarii le intretin cu persoanele de sex feminin. In realitate, lucrurile sunt diferinte, in sensul in care deci exista contact fizic, acestea nu se extind pana la a intretine relatii intime.

Ce se se intampla de fapt in cadrul unui salon de masaj erotic? Ei bine, maseuzele, prin atingeri senzuale si miscari unduitoare iti duc corpul intr-o stare de relaxare si placere depline, fara a exista insa vreun contact sexual propriu zis.

Sanatatea iti poate fi pusa in pericol

Alte voci spun ca poti contacta diverse boli atunci cand frecventezi saloanele de masaj erotic. Este vorba in special despre afectiunile cu transmitere sexuala. In acelasi timp, exista opinii conform carora te poti confrunta cu probleme inclusiv din punct de vedere al igienei. Toate aceste temeri nu au insa niciun fundament real, in sensul in care pentru un salon care se respecta igiena este sfanta, iar maseuzele, cat si clientii, sunt invatati sa faca dus inainte si dupa fiecare sedinta de masaj.

Prin urmare, este evident ca temerile in ceea ce priveste igienta nu se justifica. Legat de bolile cu transmitere sexuala, posibilitatea de a le contacta nu poate fi adusa in discutie, cat timp nu exista niciun contact sexual.

In alta ordine de idei, nu trebuie sa te preocupe ceea ce lumea va spune despre tine, in cazul in care te va vedea trecand pragul unei astfel de locatii. Mai mult decat atat, sistemul de rezervari este gandit in asa maniera, incat fiecare client sa aiba parte de discretie si intimitate totala, fara a exista riscul de a se intersecta cu cineva atunci cand intra sau paraseste locatia.

In fine, cea mai buna modalitate prin care te vei convinge ca miturile si preconceptiile legate de masajul erotic sunt eronate este sa incerci o astfel de experienta. O recomandare in acest sens este Salon Artemis, pentru trairi unice!

Un comentariu la „Mituri spulberate despre masajul erotic si saloanele de specialitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *