Negresa de post

Acum ceva timp am primit un colet cu bunatati de la Sanovita. Stiam deja ca aceste produse sunt foarte bune, si ca sunt sanatoase. Am decis sa fac o negresa de post cu produsele primite, dar nu inainte sa iti arata ce continea coletul.

Unele imi sunt cunoscute, pe unele nu le-am vazut pana acum, si nici nu le-am incercat, dar recunosc ca sunt curioasa, si le incerc. Mix-ul de seminte le-am folosit la paine, pe instagram am postat poze cu acestea, dar ti le las si aici.

Acum hai sa vorbim de negresa de post si sa iti las reteta acesteia. Trebuie sa iti spun inca de la inceput, ca luna decembrie, pentru mine este foarte importanta. Anul acesta s-au schimbat multe si anul acesta a fost anul in care a trebui sa fac multe lucruri singura.

Pentru negresa de post, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

3 cani de faina de grau

1 cana de zahar brun

1 lingurita bicarbonat de sodiu

1 praf de copt

6 linguri de carob ( pudra de roscove)

2 linguri de suc de lamaie

10 linguri ulei de cocos topit

2 cani de apa

In poza de mai sus sunt toate cele mentionate mai sus. Mi-am ales un castron, un tel si m-am apucat de treaba. Inainte sa ma apuc de amestecat ingredientele, am pornit cuptorul.

Am amestecat: faina, zaharul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si carobul. Peste ele am pus restul ingredientelor. Am omogenizat compozitia cu ajutorul telului. Am turnat-o intr-o tava si am baga-o la cuptor. nu pot sa iti spun cat timp a stat, pentru ca intre timp am facut si alte feluri de mancare.

Iti spun sincer ca nu ma asteptam sa fie pe placul familie mele, pentru ca ei sunt invatati cu cele din comert. Este prima data cand folosesc ulei de cocos, si rezultatul a fost delicios.

Alaturi de produsele prezentate mai sus, am primit si cateva pliante, printre care si unul in care imi este prezentat uleiul de cocos. Pe aceasta am gasit reteta prezentata mai sus.

Desi este prima data cand folosesc produse SanoVita, trebuie sa iti spun ca de acum inainte voi deveni client fidel. Am inceput sa folosesc zaharul brun dar si sarea roz de Himalaya neiodata.

Luna decembrie este importanta pentru mine, dar pentru ca este o luna in care tinem post, aceasta negresa este perfecta pentru post si poate fi folosita in orice perioada a anului. De asemenea poti adauga dulceata si nuca, in functie de preferite. Eu am respectat reteta si rezultatul a fost pe gustul familiei mele.

7 comentarii la „Negresa de post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.