Paturi pliabile, un mobilier util intr-o locuinta mica

Zi de zi ne lovim de lipsa de spatiu. Fie ca vorbim de locuinta noastra, de birou sau orice spatiu in care trebuie sa locuim. Iti spun sincer ca in prezent si eu sufar de aceeasi problema. Pur si simplu nu stiu cum sa asez mobila in casa in asa fel incat sa nu ma confrunt cu lipsa de spatiu.

M-am interesat in stanga si-n dreapta. Dar trebuie sa recunosc ca internetul e baza, aici gasesc de cele mai multe ori raspunsul intrebarilor mele. M-am uitat dupa paturi pliabile, pentru ca vreau sa analizez cum ar fi camera, daca as apela la paturi pliabile.

De ce sa apelezi la paturi pliabile?

In primul rand pentru ca sunt foarte utile, fiind usor de folosit. Ocupa putin spatiu, fiind confectionate din materiale durabile si rezistente in timp. Am gasit un pat pliabil cu lamele din multistrat de mesteacan. La care se adauga o saltea cu suprafata din bumbac, rezistenta cu arcuri traditionale flexibile. Trebuie sa iti mai spun si ca marimea disponibila este 90/190.

Mi se par interesante aceste paturi. Si trebuie sa iti spun ca eu una as apela la aceste paturi pliabile. Acestea fiind destul de intalnite in camerele de hotel.

Desi sunt lucruri pe care nu le stiam despre aceste paturi, recunosc, ca mi se pare foarte utile, mi se pare ok faptul ca pot fi folosite si intr-un dormitor in care lipsa de spatiu este o problema. Pot fi utilizate pe timp de noapte si ziua pot fi stranse pentru a lasa suficient spatiu pentru joaca.

Mi se pare la fel de util si pentru un dormitor in care doresti sa gazduiesti pe cineva pe o perioada limitata de timp. Cu alte cuvinte, consider ca este un mobilier destul de util. Trebuie sa iti spun ca il gasesti pe primobila.ro alaturi de alte obiecte de mobilier. Recunosc ca acest pat pliabil mi-a atras atentia, pentru ca pur si simplu am nevoie de un astfel de pat.

Trebuie sa iti spun ca Promobila.ro isi are sediu in Suceava, pe Strada Humorului 86, comuna Scheia. Ii poti contacta la numarul de telefon: 0771147270 intr-un interval orar : 09:00-19:00, zilnic. Mi se pare interesant faptul ca au preturi destul de accesibile, ca poti primi bunurile comandate in maxim cinci zile lucratoare, si beneficiezi de transportul gratuit.

Tinand cont ca locuiesc destul de departe, faptul ca imi ofera transport gratuit, mi se pare foarte bine, pentru ca fiind vorba de un pat pliabil, cred ca costul aducerea acestuia unde eu locuiesc, ar fi inseamnat costuri destul de mari.

Ca o concluzie generala, trebuie sa iti spun ca este important spatiul pe care-l ai intr-o locuinta, mai ales daca ai copii, care alearga cat e ziua de lunga. Eu am inteles asta de la fetita mea, ea are nevoie de un loc de joaca, si aceasta nu trebuie acoperit cu obiecte de mobilier, in care se poate rani. De aceea eu aleg paturi pliabile, pentru ca doar asa locul ei de joaca, va fi acolo exact cand ea are nevoie, si eu voi putea sa o bag la somn atunci cand trebuie.

Un comentariu la „Paturi pliabile, un mobilier util intr-o locuinta mica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *