Servicii de contabilitate, la cine poti apela?

Atunci cand stii ca ai nevoie de ceva anume, de cele mai multe ori, apelezi la ajutorul internetului. Eu recunosc ca fac asta. Asa am gasit de cele mai multe ori solutia problemelor mele. Acum la sfarsit de an, m-am gandit sa apelez la internet pentru diferite retete, dar accidental am dat peste servicii de contabilitate.

Daca atunci cand am dat peste servicii de contabilitate, nu m-a interesat, dar uite ca niciodata nu se stie cand ai nevoie de ajutor. Daca de cele mai multe ori salvez paginile pe care ajung. Mai ales cand gasesc ceva util. Totusi site-ul acestei firme de contabilitate mi-a ramas in minte.

Nu cred ca avea cum sa fie altfel. Keez.ro este firma de contabilitate despre care vreau sa iti povestesc. In primul rand desi am ajuns accidental, pe site-ul lor. Faptul ca au experienta in domeniu, le ofera un mare plus din partea mea. Desi in prezent nu detin o firma, si nu cred ca as avea nevoie de serviciile lor, nu de putine ori am auzit povesti legate de acest subiect.

De ce mi-au ramas in minte aceste servicii de contabilitate?

Sau mai bine spus, de ce mi-a ramas mintea la aceasta firma. In primul rand pentru ca au 15 experti contabili. Am cunostinte care ocupa un astfel de job si stiu cat este de mult este de munca, sa ajungi la un astfel de titlu.

Cred ca nu este un job pentru toata lumea. Pentru mine de exemplu nu este, mie nu mi-a placut matematica, si nu cred ca as putea ajunge vreodata expert contabil, de aceea trebuie sa stii cand apelezi la o firma de contabilitate ce servicii contabile iti ofera.

Hai sa iti spun pe scurt ce servicii de contabilitate iti ofera Keez.

  • intocmirea documentelor financiare
  • depunerea declaratiilor de taxe si impozite
  • intocmirea jurnal de TVA si balanta
  • realizare bilant
  • intocmirea registre contabile obligatorii
  • realizare documente salarizare si ITM

Intr-un singura propozitie: tot ce ai nevoie pentru o buna functionare a companiei tale.

Site-ul lor spune o multime de lucruri despre ei. De acolo poti afla ca in prezent au peste 300 de clienti, dar si ce tipuri de beneficii poti avea daca intri in randul celor ce folosesc servicii de contabilitate oferite de ei.

Pentru ca numele companiei si site-ul lor mi-a ramas in minte, o voi lua ca pe un semn, si cu siguranta daca vreodata voi avea nevoie de un contabil voi apela la serviciile lor de contabilitate.

Un comentariu la „Servicii de contabilitate, la cine poti apela?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *