Vrei sa afli mai multe despre cel mai bun studio de videochat din Romania? Iata 5 secrete din culise

De la an la an, industria videochatului devine din ce in ce mai infloritoare siprofitabila pentru toate partile implicate: de la modele, pana la studiourile care functioneaza legal. Chiar si statul roman beneficiaza de pe urma activitatii acestor locatii.

Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Romania, a atins in 2017 o cifra de afaceri de peste 9 milioane de dolari si a platit statului taxe si impozite de peste 12 milioane de lei. Aceasta companie a atins numeroase performante pe plan mondial si reprezinta, in acelasi timp, prima franciza de studiouri de videochat din lume. Tocmai din aceste motive, Studio 20 reprezinta un exemplu demn de urmat pentru toate firmele de acest gen. Si nu o spunem doar noi, ci o spun si numeroase publicatii internationale, care au prezentat pe larg povestea succesului acestui business.

Daca te intereseaza o cariera in acest domeniu si te tenteaza gandul de a face parte din echipa Studio 20, iti prezentam 5 detalii din culisele celui mai bun studio de videochat din Romania:

1.Poti ajunge la castiguri de pana la 10.000 de dolari pe luna, chiar daca nu ai experienta

Suna prea bine ca sa fie adevarat? Si totusi, este 100% adevarat. Ca sa ajungi un model de top in cadrul Studio 20, experienta nu este necesara! Vei avea la dispozitie programe de training special concepute pentru tine, cursuri demachiaj, cursuri individuale de limba engleza si cultura generala. Astfel, vei face o impresie cat mai buna fanilor de pe Internet si vei deveni un model de top.

Totodata, daca vei alege sa devii model pentru Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Romania, vei avea siguranta ca lucrezi legal pentru o companie serioasa, unde vei putea sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna. Ca sa te convingi de corectitudinea companiei Studio 20, la interviu vei putea sa-i ceri unuia dintre consultanti sa iti arate dovada castigurilor fabuloase ale modelelor si,daca iti doresti, vei putea sta de vorba cu unele dintre ele.

2. Iti desfasori activitatea legal, in cadrul unei companii prestigioase

Pe langa incasarile lunare care pot ajunge si la 10.000 de dolari pe luna, toate modelele care activeaza in cadrul celui mai bun studio de videochat din Romania au siguranta unui loc de munca stabil si perfect legal, intr-o companie recunoscuta la nivel mondial. Acestea lucreaza pe baza unui contract legal ferm, semnat inca din prima zi de colaborare si platesc taxe si impozite la stat, la fel ca orice angajat care lucreaza in orice alt domeniu de activitate.

3. Iti poti face singura programul

Daca alegi sa colaborezi cu cel mai bun studio de videochat din Romania, Studio 20, vei putea sa iti alegi singura programul, in functie de preferinte, in ture de dimineata, de dupa amiaza sau de noapte.

Important este ca, la sfarsitul fiecarei saptamani, sa acumulezi minimum 40 de ore petrecute online. Avand in vedere ca programul tau in cadrul acestui studio de videochat este flexibil, iti poti alege ture diferite de la o saptamana la alta, pentru a avea timp si pentru hobby-urile tale.

4. Beneficiezi constant de suport moral si financiar

Atunci cand iti incepi cariera la cel mai bun studio de videochat din Romania, vei avea nevoie de o garderoba si o trusa de make-up. Studio 20 se va consulta cu tine si cu un specialist in domeniu si va cumpara produsele necesare pentru tine.

De asemenea, daca vrei sa-ti implinesti visul de a avea o casa si o masina, fara a te indatora bancilor pe zeci de ani, dupa 6 luni de activitate, poti solicita un credit chiar de la Studio 20.

Iar avantajele nu se opresc aici! Vei avea parte de o atmosfera prietenoasa, calda si tot suportul moral necesar, care sa te ajute sa te concentrezi cat mai bine pe activitatea ta ca model in cadrul celui mai bun studio de videochat din Romania. Cu cat esti mai relaxata si mai vesela, cu atat mai multi membri platitori vei atrage si vei castiga suficienti bani, astfel incat, in doar cativa ani sa-ti cumperi o casa si o masina si sa calatoresti in cele mai exotice destinatii.

5.Poti deveni un adevarat star, care straluceste pe covorul rosu la cele mai importante evenimente

In cazul in care iti doresti sa devii un adevarat star al acestei industrii, care straluceste la cele mai importante gale de profil, echipa de marketing Studio 20 te poate transforma intr-un model recunoscut la nivel mondial, care are castiguri fabuloase nu doar din jobul in videochat, dar si din programe de afiliere si din site-ul personal.

2 comentarii la „Vrei sa afli mai multe despre cel mai bun studio de videochat din Romania? Iata 5 secrete din culise

  1. Odata ce alegi un studio de videochat de renume, este imposibil sa nu reusesti, mai ales daca esti o persoana care se implica in ceea ce face. Transparenta cu care se discuta in articolele online motiveaza persoanele sa mearga la un interviu pentru a afla care sunt beneficiile unui job in domeniul videochatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *