Ambaleaza cu stil impreuna cu Ambart

Nu stiu cum este tu, dar pentru mine, cateva aspecte sunt destul de importante. Fie ca vorbim de mancare, haine sau alte lucruri. Azi vreau sa vorbim despre produse de ambalat, in special despre acele cutii speciale pe care le gasim in comert, si in care primim mancarea atunci cand comanda mancare.

Pentru ca sunt bautoare de cafea, primul tip de amblaja, il reprezinta aceste pahare speciale de cafea. Cele pe care le gasim atat in comert cat si la restaurantele, in care ne sunt servite cafelele pe care le luam cu noi. Iti spun drept ca mereu mi-au placut aceste pahare, in special cele cu capac. Nu sunt genul de persoana care varsa lucrurile pe el, dar prefer sa imi iau masuri de precautie.

De unde poti achizitiona produse de ambalat?

Daca si tu te-ai intrebat si tu de unde poti achizitiona produse ambalat, da-mi voie sa iti spun, ca pe ambart.ro vei gasi o multime de produse, utilizate in acest sens. M-am uitat dupa pahare, dupa caserole si capace pentru acestea. De asemenea mi-am luat si acele cartoane care te ajuta sa poti transporta mai multe pahare de cafea fara sa te frigi la degete.

De pe Ambart.ro poti cumpara si caserole pentru salata?

Raspunsul este simplu: Da! Poti cumpara cutii/caserole pentru salata de pe acest site. Iti voi lasa aici un model, si iti voi spune si faptul ca pe site vei gasi si alte dimensiuni. De asemenea vei putea gasi si cutiile pentru hamburger, impreuna cu alte tipuri de ambalaje.

M-am interesat si vreau sa iti las datele de contact, aceste date le gasesti si pe site-ul lor.

  • AMBART SRL
  • str. Orastiei, nr. 10, depozit 24
  • Cluj-Napoca, jud. Cluj
  • Comenzi și informații: 0264-708799
  • E-mail: vanzari@ambart.ro

Pentru ca mi se pare un site interesant, da-mi voie sa iti spun, care a fost motivul pentru ca am ajuns pe acest site.

De produse mai poti gasi pe Ambart.ro?

Dupa cum iti spuneam putin mai sus, poti gasi cutii de carton pentru salata, pahare pentru cafea, dar si sticle, cutii pentru hamburger, coala pentru masa standard. Vei gasi o multime de informatii, dar cel mai important mi se pare faptul ca poti comanda produsele dorite persoanalizate. Cred ca este primul site de acest gen.

In concluzie pe ambart.ro vei gasi ambalaje de carton persoanlizare pentru compania ta, mai ales daca detii un local si ai nevoie de astfel de lucruri. Imi plac produsele persoanlizate, pentru ca dau un o nota aparte.

Consider ca este important sa folosesti produse personalizate, pentru ca asta demonstreaza clientilor tai, ca iti pasa de ceea ce folosesti, si ca pui pret ca calitatea produselor. Pe langa asta recipientul cafelei – de exemplu – va fi vazut si de colegii lui, si vor veni sa cumpere de la tine.

, pentru ca asta demonstreaza clientilor tai, ca iti pasa de ceea ce folosesti, si ca pui pret ca calitatea produselor. Pe langa asta recipientul cafelei – de exemplu – va fi vazut si de colegii lui, si vor veni sa cumpere de la tine.

Desi nu detin un local, si nici nu am intentie sa deschid vreunul, cred ca imi voi cumpara produse de ambalat de aici, pentru ca doar asa voi scapa de grija caserolelor de plastic sau a paharelor. Asa voi folosi o astfel de cutie de carton, care dupa ce termin cafeaua sau de mancare voi putea arunca ambalajul.

Pentru ca ti-am spus care sunt produsele disponibile pe site, da-mi voie sa iti spun ca pe langa aceste produse, vei primi si alte tipuri de servicii, cum ar fi:

  • personalizari ambalaje – despre care ti-am povestiti putin mai sus
  • consultanta ambalaje
  • creatie identitate
  • design de ambalaj

Fiecare punct este detaliat pe site, si de aceea te sfatuiesc sa intrii pe site, si sa vezi despre ce anume este vorba. Spune-mi ce produse folosesti ca sa iti spun cine esti, pe acest deviz functionez eu, si de aceea mereu voi aprecia companiile ce apleaza la ambalaje personalizate.

Un comentariu la „Ambaleaza cu stil impreuna cu Ambart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *