Bonilash, Feminohelp si Mascara XL Volume – trei produse uimitoare

Inainte de sarbatori am primit un minunat colet. Din pacate din cauza perioadei aglomerate, nu am reusit sa iti arat despre ce este vorba, imi cer scuze inca de la inceput pentru acest lucru.

Am primit trei produse uimitoare, produse de beauty, speciale si despre care abia astept sa iti povestesc.

Feminohelp pentru unghii

Voi incepe cu acest produs, pentru ca unghiile sunt foarte importante pentru mine. Inca din copilarie am aceasta problema, asa ca aceasta a fost primul produs incercat.

Imi place foarte mult, l-am folosit din ziua in care am primit coletul, si rezultatul a inceput sa se vada. Se aplica foarte usor, cu ajutorul unei pensule si are un miros placut. Trebuie sa iti mai spun si faptul ca este un amestec de cinci uleiuri – masline, argan, susan, avocado si ricin. Stiam deja ca uleiul de masline si cel de ricin este benefic pentru unghii, dar in combinatia aceasta este perfecta.

Bonilash ser pentru sprancene

Acest produs m-a bagat putin in ceata. Stiam de existenta produselor Bonilash, dar stiam ca este pentru gene, totusi acesta m-a uimit si in acelasi timp m-a facut curioasa de rezultat.

Trebuie sa iti spun ca se aplica seara, dupa demachiere, pe pielea uscata cu ajutorul aplicatorului.

Acest ser – stimuleaza cresterea si indesirea sprancenelor, confera profunzime culorii naturale a sprancenelor, previne caderea excesiva, dar si hraneste, hidrateaza si regenereaza sprancenele.

Am observat imbunatatiri, si nu am reusit sa il folosesc asa cum scrie, ci atunci cand mi-am adus aminte.

Mascara Med XL Volume

Ma dau cu rimel de multa vreme, cred ca din perioada in care am facut cunostita cu make-up. Nu te gandi ca sunt experta, dar pur si simplu, nu plec de acasa fara mascara.

Am auzit de diferite produse de acest gen, care fac diferenta, dar nu am gasit inca unul care sa faca asa, dar acesta m-a uimit. Mascara Med XL Volume – chiar face diferenta.

Acest rimel te ajuta cu – gene mai pline cu ajutorul formulei XL Volume, firul de par este de un negru intens – aici au mare dreptate – am observat asta, mai ales ca genele meu au varfurile blonde. Sustine, ingrijeste si sustine procesul de crestere al genelor.

  • Fara parfum, fara parabeni si fara prostaglandina

Iti spun drept ca pana sa primesc aceste produse nu stiam ca sunt atat de utile, nu ma asteptam sa faca o mare schimbare, si ma bucur ca am reusit sa le incerc si astfel sa schimb in bine aspectul unghiilor mele, al genelor si sprancelelor mele.

Bonilash, Feminohelp si Mascara Xl Volume sunt trei produse ce nu trebuie sa lipseasca din trusa de make-up al unei fete.

Un comentariu la „Bonilash, Feminohelp si Mascara XL Volume – trei produse uimitoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *