Cadouri pentru tine mami

Desi abia au trecut sarbatorile de iarna, azi mi-am adus aminte de perioada in care ne pregateam de zor pentru ziua mamei. In perioada aceea nu stiam de Valentine’s Day sau alte chestii de genul acesta, ci pur si simplu ne gandeam la flori si felicitari pentru mama.

Azi gandul mi-a zburat la copilarie, fetita mea fiind la gradinita – grupa mica – a inceput sa coloreze fara sa depaseasca linia, si cred ca Dna. Educatoare se va gandi la cateva suprize pentru noi, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Din acest motiv m-am uitat dupa cadouri 8 Martie, si iti spun ca gama este destul de variata. Mi-a atras atentia un glob interesant, sub forma de bar. Trebuie sa iti spun ca desi nu consum acool, aces glob mi-a captat atentia.

Consider ca acest tip de glob pamantesc se potrivest intr-un anume loc, nu se potriveste la mine in casa, dar este ideal pentru a fi facut cadou. Stii deja ca imi place sa ma interesez din timp, cand vine vorba de cadouri, asa ca anul acesta nu fac o exceptie.

Am inceput sa caut cadouri pentru mama inca de la inceputul anului, fiind astfel sigura, ca pe 8 Martie, nu voi regreta alegerea facuta, si nici nu voi fi prinsa nepregatita.

Imi place acest model de cuier, pur si simplu este special, si cred ca atunci cand mama mea il va vedea se va bucura enorm.

Indiferent de luna si de ocazie cu care faci un cadou, cred ca bucuria de a primi si bucuria de a darui este tot ceea ce conteaza. Uneori cred ca este mai important sa daruiesc cu bucurie si cred ca ceea ce ai ales sa daruiesti, va fi primit cu bucurie.

Mesajele decorative sunt la mare cautare, fiind modul ideal de ati incepe ziua, mai ales cand vezi pe perete un astfel de mesaj.

Cred ca este important sa alegi cadoul pentru ziua mamei cu atentie, pentru ca 8 Martie este o zi speciala, o zi in care mamicile noastre, trebuie sa se simta speciale. Anul acesta cu siguranta voi astepta cu nerabdare ziua mamei.

2 comentarii la „Cadouri pentru tine mami

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *