Cameramanul potrivit pentru evenimentul tau

In ziua in care Maya s-a nascut am stiut ca imi doresc multe fotografi cu ea. Stiam ca la botez voi contacta un fotograf bun, care sa imortalizeze acest eveniment special din viata noastra. Timpul a trecut si Maya are acum varsta de patru ani. Nu am apelat la un cameraman sau la un fotograf special iar pozele s-au pierdut cu timpul. Deci…nu faceti ca mine.

Daca tot a venit vorba de evenimente speciale din viata noastra, hai sa vorbim si despre fotografi si cameramani, pentru ca acestia sunt esentiali, atunci cand vorbim de nunti si botezuri. Ei vor stii exact ce au de facut, din ce unghiuri sa filmeze, si cum sa monteze un o filmare, astfel incat filmul final sa fie exact cum va doriti.

In primul rand, trebuie sa cauti filmari nunti pentru ca asa vei gasi ceea ce ai nevoie. Cameramanul sau fotograful trebuie sa stie cum sa capteze fiecare motie si fiecare ritual. Stiu ca se spune ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, despre o filmare reusita pot spune acelasi lucru, pentru ca o filmare bine facuta, poate trezi la viata o amintire ascunsa intr-un colt al memoriei, peste care s-au despus alte amintiri mai recente.

Cum alegem cameramanul potrivit pentru evenimentul nostru?

As putea spune ca simplu, dar te-as minti, pentru ca nu este simplu deloc. Daca iti doresti amintiri ce candva iti vor face inima sa bata cu putere, ca atunci cand si dansat Vaslul Mirilor, daca vrei sa plangi la fel ca atunci cand voalul ti-a fost inlocuit cu o broboada – pentru ca asa sunt traditiile nostre – trebuie sa alegi un cameraman priceput.

Priceput e putin spus, ai nevoie de un cameraman foarte bun, care stie ce inseamna pentru tine acest eveniment, care acorda o atentie speciala echipamentului sau, si care atunci cand filmeaza stie sa capteze fiecare emotie in cadru.

Fiecare eveniment este special pentru cel ce il organizeaza, de aceea pentru ca nunta si botezul este un eveniment fericit, m-am uitat si dupa filmari botezuri, in primul rand pentru ca si cel mic are nevoie de o atentie speciala in aceasta zi.

Maya s-a facut mare, a crescut si in prezent regret ca nu am apelat la un cameraman profesionsit la botezul ei, fiind o amintire ce pe viitor va dori si ea sa o vada.

Botez sau nunta, ambele sunt evenimente fericite in viata noastra, tocmai de aceea atunci cand organizam o nunta sau un botez trebuie sa apelam la un cameraman profesionist, pentru ca asa cum ti-am spus cand vine vorba de aceste doua evenimente, este esential ca fiecare emotie sa fie captata intr-un film ce pe viitor va trezi cele mai adanci ingropate amintiri.

In concluzie, trebuie sa alegi intelept, pentru cu doar cu acele amintiri vei ramane pe viitor. Daca cameramanul ales va capat tot ceea ce trebuie, vei stii. De aceea te sfatuiesc ca inainte sa alegi sa vezi cateva filmari realizate de acesta, spune-i ce pretentii ai si ce doresti sa primesti la final. Intreaba-l daca va fi alaturi de voi de la inceputul evenimentului pana la final. Doar asa rezultatul va fi pe masura asteptarilor si cameramanul ales va fi astfel o persoana care iti va fi alaturi si la alte evenimente.

3 comentarii la „Cameramanul potrivit pentru evenimentul tau

  1. Chiar cred ca pentru un eveniment important este necesar sa alegem atat cameramanul cat si fotograful ce are experienta si iubeste ceea ce face. In acest mod pozele si filmarilor vor surprinde cu adevarat sentimentele si trairile din acele momente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *