Curatarea unghiilor, a devenit o placere

Stii acel moment in care dupa ce te-ai chinui ceva vreme pentru o manichiura, descoperi ca pe degete a oja, si ca din acest motiv, unghiile tale nu arata impecabil, cum ti-ai dori?

Recent am primit de la o buna prietena, cateva produse noi pentru unghii. Stiu ca deja ti-am povestit ca imi plac produsele de la Yver Rocher, ei bine acestea tot de la ei sunt.

Acum mult timp am vazut pe facebook, cateva idei pentru curatarea unghiilor, un recipent cu un burete ( folosise de vase ) cu dizolvant de unghii. Ei bine cei de la Yver Rocher au fructificat ideea, si astfel am realizat acest produs.

Iti spun sincer ca pe mine m-a fermecat. Ideea ca iti poti curata unghiile imediat mi se pare genial. Recunosc ca i-am facut proba imediat, si de atunci m-a fascinat.

Dupa cum se vede are 75ml, dizolvantul folosit miroase destul de placut. Nu are acel miros intepator si deranjat. Mi se par interesant faptul ca nu mai am nevoie de dischete demachiante, sau alte lucruri pentru a indeparta oja de pe unghii.

Un alt produs aflat pe lista produselor preferate. Este acest stilou. Este potrivit pentru manichiura french.

Trebuie sa recunosc faptul ca nu stiam de existenta lor, dar prietena mea buna, stia cat de mult imi plac produselor de la aceasta marca, asa ca m-a facut foarte fericita.

Recunosc ca sunt interesata, de cum poti deveni reprezentat, dar inca nu stiu cum, totusi stiu si faptul ca in unele magazine sunt insule de unde pot achizitiona produsele lor. Daca nu reusesc, stiu ca prietena mea, se va gandi la mine si imi va trimite, atunci cand am nevoie de ceva.

Imi plac produsele lor, au geluri de dus cu mirosuri imbietoare, oje cu pensule mari, care acopera foarte bine si produsele de mai sus. Pe site mereu gases produse super, asa ca au un mare plus.

Ca o concluzie, produsele prezentate mai sus, sunt uimitoare, imi plac si fac curatatul unghiilor, o joaca de copii.

2 comentarii la „Curatarea unghiilor, a devenit o placere

  1. Cat de bine este sa ai o prietena atat de buna, nu-i asa? <3 <3 <3
    Te pup si te imbratisez mult, draga mea!!
    Ma bucur ca te fascineaza atat de mult aceste produse! :* <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *