Parchet pentru dormitorul meu

Atunci cand am inceput sa renovez dormitorul, m-am gandit foarte bine daca sa folosesc parchet sau gresie. Dupa ce am realizat un mic sondaj pe retelele de socializare, am ajuns la concluzia, ca parchetul este cel mai ok pentru dormitorul meu.

Initial ma gandeam sa aleg gresia, pentru ca nu de putine ori am auzit, ca este usor de intretinut, si ca poate fi folosita cu usurinta, dar m-am gandit la frigul pe care il voi simti cand vine iarna.

Pentru ca vreau un parchet, care sa se asemene cu gresia din bucatarie, am inceput sa caut pe internet parchet, am vizitat fiecare rezultat, si asa am ajuns pe Obstego.ro, locul potrivit pentru achitionarea parchetului dorit.

De ce aleg sa cumpar parchet de pe Obstego.ro?

In primul rand pentru ca aici am gasit modelul si culoarea dorita. Poate asa a fost sa fie, este prima data cand intru pe acest site, dar acum ca am vazut ce gama variata de produse au, cu siguranta voi reveni si cu alta ocazie.

Ce imi place cel mai mult la acest magazin online, este faptul ca la fiecare model de parchet, gasesti informatii utile despre produs. Uite un exemplu aici, parchet laminat Eurowood Grande ER Stejar cenușiu, AC5, 3.3 12 MM, pe pagina produsului, vei gasi informatii referitoare la: numarul de bucati in cutie – 5 bucati per cutie, mai exact 1,293mp – stiind aceste informatii, vei stii exact de cate cutii ai nevoie.

De asemenea vei gasi informatii legate de grosime, latime si lungime, dar si de greutate. Din ce lemn este facut, dar si alte informatii utile.

Stiu sigur ca aceste informatii sunt utile, pentru orice persoana dornica sa schimbe aspectul unei incaperi. Mai ales atunci cand nu esti expert in domeniu. Pe mine m-a ajutat enorm, si tocmai din acest motiv, voi reveni cu drag la Osbtego, de acum este locul principal pentru aprovizitonare, cand vine vorba de renovare.

Un comentariu la „Parchet pentru dormitorul meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *