Work and travel UK

Atunci cand am inceput eu sa lucrez, nu stiam de aceasta posibilitate de a merge in alta tara sa lucrezi. Nu stiam ca sunt programe speciale pentru studenti si ca poti castiga destul de bine de pe urma acestor programe.

Daca vei cauta work and travel UK, vei afla o multe de informatii destul de utile, printre care si cele pe care urmeaza sa ti le dezvalui putin mai jos.

In primul rand trebuie sa ai 18 ani impliniti, pentru ca doar asa poti pleca din tara, sa cunosti limba engleza – cum spun ei minim B1 si sa te incadrezi intr-o perioada de lucru de 3 luni. De aceea este important sa stii exact cand vrei sa pleci sa te poti incadra in aceasta perioada.

Da-mi voie sa iti mai spun si faptul ca poti aplica la un astfel de program chiar daca nu mai esti student.

De ce as aplica la work and travel UK?

In primul rand pentru posibilitatea de a lucra in afara tarii. Ideea de a lucra in UK mi se pare foarte atractiva, si ideea de a lucra trei luni intr-un loc nou, o experienta noua, de unde ptoi invata tot o multime de lucruri.

Am aflat de posibilitatea de a lucra destul de tarziu. Cred ca auzisem candva cateva informatii despre asta, dar nu am dat importanta. Totusi acum hai sa iti spun ce documente trebuie sa contina dosarul tau pentru a putea aplica la un job prin programul work and travel UK.

  • Cazier
  • Adeverinta medicala
  • Adeverinta de libera circulatie
  • Copie buletin
  • CV
  • Recomandare

Daca in dosarul tau se regasesc aceste documente, nu mai sta pe ganduri, inscriete online, pe site-ul lor. Daca ai intrebari, poti completa un formular si un reprezentat, te va contacta si iti va raspunde la fiecare intrebare, astfel nu vei avea nici un fel de dubiu, in legatura ce acest program.

In cazul in care te-ai gandit si vrei o schimbare, nu mai sta pe ganduri, apeleaza la program Work and Travel UK, vei gasi toate informatiile necesare pe site, si daca ai totusi intrebari, vei primi raspunsurile de care ai nevoie de la reprezentatii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *