Anul acesta 8 martie este despre cadouri personalizate

8 martie vine de obicei cu pretentii si asteptari. Aproape ca totul se rezuma la cadourile alese potrivit nu doar ocaziei, cat mai ales persoanei. Din graba de a alege acelasi tip de cadou nu este tocmai oportun atat pentru femeia draga din viata cat, precum si pentru mama. Ca de fiecare data, este o reala provocare.

Daca urmarim trendurile in materie de cadouri se pare ca metoda personalizarii este una apreciata. Optiuni sunt dintre cele mai diverse si in plus cand vine vorba de cadouri personalizate acestea sunt accesibile. Iata si cateva idei de pus in practica:

Pentru cele cu gusturi clasice

Daca stii ca ii place sa isi puna in rama amintiri, fotografii din momente cheie din viata ei, atunci o rama foto va fi o idee buna. Poti merge si mai departe de atat, alegand si o fotografie pentru rama in cauza. O astfel de idee de cadou o poti adapta pentru oricine va fi destinatara cadoului tau.

O alternativa o reprezinta o placheta pe care sa alegi ca un text anume sa troneze. Vei face impresie buna cu oricare din alegeri. Tine cont ca si in cazul plachetei poti alege imprimarea unei fotografii.

Pentru cele romantice, dar si practice

Daca stii ca destinatara ta are un spirit practic si ii place sa stie ca lucrurile din jurul sau au un scop, atunci mizeaza pe acest gen de cadou. Il poti personaliza de asemenea. In acest caz o recomandare este desigur legata de un set de perne. Acestea pot fi imprimate cu fotografie si/sau text si vin in set de cate doua. Va fi o idee pe care o va aprecia numaidecat.

Nici canile nu sunt de omis. Pentru ca dimineata ei sa inceapa mai bine, te vei gandi sa ii oferi o cana generoasa ca marime, numai bine pentru a avea si spatiu suficient pentru a personaliza. Alege-i culoarea favorita, alege-i un text amuzant si castigi zambete de multumire pentru tipul de cadou ales.

Pentru cele romantice din fire regasesti in cadrul unui magazin de profil, respectiv ghizbi.ro, o varietate de idei. Au o categorie de produse numai cu astfel de cadouri. O astfel de sursa iti este potrivita nu doar pentru ca te inspira, ci si pentru ca iti va fi loc de achizitie. Tine cont de faptul ca poti alege la pachet si obiectul ce va fi personalizat, precum si detaliile ce tin de text, imagine, fata sau verso sau chiar ambele.

Preturile nu trebuie sa fie o grija in  plus. De aceea, vei descoperi ca desi sunt o idee atat de potrivita, cadourile personalizate nu implica costuri uriase. Cel putin cand vine vorba de ghizbi.ro ai de partea ta si acest avantaj. Magazinul online iti demonstreaza ca 8 martie nu trebuie sa fie nici despre cadouri deja binecunoscute, despre aceleasi alegeri ca in fiecare an, dar nici despre a exagera, a alege cadouri scumpe. In schimb, gesturi atente precum personalizarea vor fi punctul tau de castig.

2 comentarii la „Anul acesta 8 martie este despre cadouri personalizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *