Ce caracteristici trebuie sa indeplineasca un dulap metalic de calitate?

Dulapurile metalice sunt unele dintre cele mai versatile obiecte de mobilier, putand fi folosite atat la birou, cat si acasa, si avand numeroase dimensiuni si compartimentari, care le fac potrivite pentru orice incapere si pentru utilizari multiple. Astfel, exista dulapuri metalice pentru scule si unelte, substante periculoase, medicamente si instrumente medicale, obiecte de curatenie, desene si harti etc.

Totusi, sa cumperi un dulap metalic nu este la fel de simplu precum a comanda o pizza online, spre exemplu. Daca este pentru prima data cand te vezi nevoit sa achizitionezi un astfel de articol de mobilier, trebuie in primul rand sa alegi magazinul potrivit. La OfficeClass, magazinul online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier nr 1 din Romania, gasesti o oferta foarte variata de dulapuri metalice, toate acestea provenind exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international.

Iata in continuare ce caracteristici trebuie sa indeplineasca un dulap metalic, pentru ca tu sa poti fi sigur ca ai facut alegerea potrivita si ai cumparat un produs pe care il vei folosi multi ani de acum incolo:

1. Sa aiba o duritate ridicata. Modelele din oferta OfficeClass sunt realizate din tabla sudata de grosime 0,7 milimetri, sunt vopsite ignifug in camp electrostatic, iar usile sunt ranforsate.

2. Sa fie dedicat. Asa cum am vazut mai sus, insasi denumirea dulapurilor metalice arata modul in care acestea vor fi utilizate: pentru medicamente, pentru obiecte de curatenie, pentru unelte etc. Niciodata sa nu achizitionezi un astfel de produs de la un magazin care nu iti ofera aceasta clasificare si vinde toate aceste produse la gramada, sub denumirea generica de „dulap metalic”.

3. Sa aiba dimensiunea potrivita. La OfficeClass, gasesti modele cu nu mai putin de 50 de dimensiuni, aproape fiecare produs avand o dimensiune diferita de restul. Astfel, poti opta pentru dulapuri mici, de 500 x 450 x 1.000 milimetri, dar si pentru modele cu adevarat impresionante, de 1.800 x 450 x 2.500 milimetri, in functie de nevoile si preferintele tale.

4. Sa fie bine compartimentat. Din exterior, toate modelele arata aproape la fel, avand doua usi, fie batante, fie glisante. Interiorul lor se remarca, insa, printr-o compartimentare deosebita. Astfel, modelele pot avea 5 – 10 sertare, 1 – 10 polite, dar si combinatii precum o polita plus un sertar, o polita plus un seif sau trei polite plus patru sertare. Greutatea maxima a fiecarei polite variaza intre 30 si 130 de kilograme.

5. Sa fie deschis usor de tine si greu de altii. Am grupat aceste doua aspecte intr-unul singur, pentru ca o incuietoare trebuie sa indeplineasca ambele criterii: sa fie protejeze continutul dulapului de persoanele neautorizate, dar si sa permita accesul rapid pentru posesori sau oricine detine cheia potrivita.

6. Sa fie livrat in stare complet asamblata. Nu in ultimul rand, un dulap metalic trebuie sa fie livrat in stare complet asamblata, pentru cresterea productivitatii, dar si sa fie personalizabil, prin achizitionarea de polite reglabile sau vopsirea in diverse culori (gri, alb, albastru, galben, negru, portocaliu, rosu, verde etc).

Un comentariu la „Ce caracteristici trebuie sa indeplineasca un dulap metalic de calitate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.