Descatusare – Penelope Douglas – Recenzie

Acum ceva timp ti-am prezentat primele doua carti din seria Fall Away – Intimidare si Rivali, amandoua superbe. Pe amandoua le-am devorat si cea de-a treia carte Descatusare a fost la fel de uimitoare.

Aceasta carte cat si primele doua din aceeasi seria, le-am primit de la Libris si trebuie sa iti spun, ca astept cu nerabdare sa fie tradusa si ultima parte.

Da, sunt patru carti, dar hai sa vorbim despre cea terminata recent, Descatusare de Penelope Douglas ii aduce in prim plan pe K.C si pe Jaxon. Pe K.C. o cunoastem inca din primul volum, ea fiind cea mai buna prietena a lui Tate, pe Jaxon la fel – fiind fratele lui Jared.

Totusi in acest volum, aflam o multime de lucruri despre cei doi. Mi se pare interesant modul in care ne sunt adusi la cunostita demonii din trecut. Fiecare capitol este fie despre K.C fie despre Jaxon ( Jax ), si cu fiecare pagina aflam prin ce au trecut cei doi, prezentul se impleteste cu trecutul, in asa fel incat ajungi sa cunosti destul de bine cele doua persoanje.

Iti spuneam ca am devorat fiecare carte in parte, dar mare mi-a fost uimirea cand am aflat ca K.C. este numele surori cele ei, pe ea o cheama Juliet – dupa personajul lui William Shakespeare. Juliet – K.C -ajunge sa foloseasca numele surorii sale, atunci cand tatal sau a innebuneste pentru ca sora ei ( K.C. – primul lor copil ) a murit din cauza lui, si ca mama ei de-a lungul timpul a tinut-o sub control.

Jax a avut parte de multe lucruri rele in copilarie, si din acest motiv cand lucrurile s-au schimbat, a incercat sa controleze totul, inclusiv viata lui K.C. fata de care i-a placut inca perioada liceului. Cand aceasta ajunge la facultate, are grija ca totul sa ii mearga bine, pana cand K.C. ajunge sa-l ameninte pe Liam si astfel sa fie arestata si obligata sa faca munca in folosul comuntatii in orasul natal, pentru cei doi totul se schimba.

Desi sunt primele carti pe care le citesc scrise de Penelope Douglas, trebuie sa iti spun ca imi place modul ei de a scris, imi place cum sunt descrise scenele fierbinti, dar si cum fiecare capitol se impleteste cu cel precedent lui.

Imi place foarte mult cum Juliet ( K.C.) ajunge sa isi infrunte mama, cum Jaxon isi pune tatal la punct, si cum impreuna trec prin diferite situatii, care intr-un fel sau altul ajung sa-i aduca mai aproape.

Sunt curioasa sa vad ce se intampla in cel de-al patrulea volum si astept cu nerabdare sa ajunga si la noi in tara cartea tradusa, pana atunci, te invit sa citesti cele trei volume despre care ti-am povestit deja. Toate aceste carti le gasesti pe Libris.ro

19 comentarii la „Descatusare – Penelope Douglas – Recenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *