Fotoliul cu masaj – 3 motive pentru care merita sa investesti in acesta

Un masaj care te relaxeaza, care iti detensioneaza muschii pare un rasfat pe care ti l-ai dori la final de zi. Doar ca depinzi de programari la spa, salon sau la cabinetul unui tehnician maseur, de programul altora, asadar ar cam trebui sa amani acel moment de rasfat.

Stim cu totii ca masajul este chiar important, uneori parte din recuperarea medicala. Poate ca de aceea piata de producatori de fotolii de masaj a devenit un interes tot mai extins in randul romanilor. Spre exemplu Masatto, cel care era sursa de achizitie a unor astfel de fotolii de marca internationala (iRest, Panasonic printre altii) acum este si producator. Dispune de o gama exclusivista de astfel de fotolii, cu dotari moderne, design compact, elegant si practic.

Fotoliul de masaj – ce te va convinge sa il achizitionezi

Intr-un mod practic, incepi sa te interesezi de fotolii cu masaj pret dupa ce iti dai seama ca faci constant vizite la cabinetul maseurului. Mai comod, mai simplu si mai rentabil este sa ai propriul fotoliu, insemnand echivalentul unui maseur cu experienta. Iata doar 3 motive pentru care practic aceste fotolii se recomanda de la sine:

Confort si lux

Un fotoliu de masaj in propria casa pare sa fie un lux si un rasfat pe care ti-l promiti. Asa si este, iar din fericire ai si avantajul faptului ca il poti achizitiona in rate. Astfel de fotolii au devenit tot mai accesibile, desi acest lucru nu presupune rabat de calitate.

Tinand cont de frecventa necesitatii sesiunilor de masaj, un fotoliu in propria casa este egal cu un nivel de confort absolut. Nu implica deplasari si timp pierdut pe drum, iar in timpul masajului poti asculta muzica, poti viziona filme sau pur si simplu te poti bucura de confortul si libertatea casei, de a te manifesta in voie. Stiai ca somnul dupa masaj este mai placut si odihnitor?

Functii multiple

Fotoliile de masaj sunt recomandate celor in varsta ce sufera de dureri variate, celor care resimt epuizare psihica, oboseala fizica, celor care au frecvente dureri de spate si nu numai. Exista numeroase beneficii ce rezulta din terapia masajelor, astfel ca datorita functiilor complexe pe care le au fotoliile de masaj se intelege de ce sunt achizitii rentabile. Practic investesti in starea ta de bine.

Util pentru toata familia

Tine cont ca multe dintre modelele de fotolii de masaj, cum se gasesc la Masatto spre exemplu, au fost concepute intocmai pentru a se potrivi si in spatii mai restrase, in caminul propriu. Sunt compacte, incat se pot amplasa si in camere amenajate la birou, pentru relaxarea angajatilor.

Fotoliile de masaj pot fi folosite de intreaga familie. Datorita unui sistem implementat, se va realiza scanarea corporala a celui care il foloseste, astfel ca masajul sa fie ajustat in punctele de interes pentru fiecare ocupant al fotoliului – tine cont de inaltime, de talie, gambe, zona cervicala, de absolut intreg corpul, pentru ca poate masa fiecare zona in parte, cu eficienta.

Masajele de care se vor bucura cei care il folosesc sunt tehnici variate, de intensitate ajustata. De asemenea, programele se pot alege dupa preferinte, astfel incat sa maseze tot corpul sau doar anumite zone.

Un comentariu la „Fotoliul cu masaj – 3 motive pentru care merita sa investesti in acesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *