Inchiriem vila pentru desavarsirea educatiei copiilor nostri

Ne-am dorit o familie numeroasa si o avem. Este minunat sa ai masa plina de copii, sa muncesti, dar sa stii pentru cine si pentru ce! Ne-am saturat sa stam inghesuiti intr-un apartament inchiriat intr-o zona din marginea orasului, iar copiii nostri sa mearga la scoala din cartier. Pentru desavarsirea educatiei lor am cautat villa for rent Pipera, iar oferta a depasit asteptarile.

Ne-am strans langa computer toti sa analizam fotografiile si sa citim explicatiile de pe platforma imobiliara Tudorestates.ro. Era mai mult decat puteam visa. Situata la intersectia dintre strada Iancu Nicolae si Bulevardul Pipera, vila se afla in apropierea unor scoli excelente: Scoala Americana si Scoala Britanica Internationala. Parintii ar trebuie sa investeasca totul in educatia copiilor.

Vila somptuoasa este pazita 24 din 24 de ore si are conexiune la internet, cablu tv, dar si telefonie fixa. In 10 minute de mers cu masina ajungem la aeroport si la Baneasa Shopping Center, in plus avem doua locuri de parcare rezervate in garaj pentru cele doua masini ale familiei. In privinta camerelor ne declaram pe deplin satisfacuti fiindca: la subsol dispunem de o debara incapatoare si o camera pentru scule si echipamente. Asa borcanele cu conserve facute din toamna nu mai aglomereaza bucataria, bicicletele si trotinetele noastre nu mai stau inghesuite pe balcon, saniile au spatiu suficient si ele.

Casa este gandita inteligent, fiindca la primul etaj se afla bucataria, sufrageria spatioasa si luminoasa si terasa. Musafirii care vin nu sunt plimbati prin toata casa, in cazul in care nu am avut timp sa facem ordine prin dormitoare. La primul etaj se gasesc cele patru dormitoare, trei bai si cele trei terase. Vara putem sta de vorba pe terase la un pahar de limonada sau ceai cu gheata. Vila are si mansarda, deci acolo, mai aproape de cer putem sa petrecem clipe unice. Dormitorul si baia de la mansarda vor fi cele mai dorite ca si terasa in aer liber in anotimpurile calduroase

Ce spectacol sa auzi cum ploua de la mansarda, sa vezi pe geam cum ninge sau sa bata vantul si sa auzi tanguielile din jur! Cumparaturile se pot face de la Mega Image, fiindca se afla la 200 de metri distanta de casa. Atlantis Club & Spa ne va oferi clipele de relaxare de care avem nevoie. Ne facem planuri, ne vedem deja in acesta locuinta de vis. Chiria lunara de 2 200 de euro este superavantajoasa. Ne intristam brusc cand ne amintim de modul in care gaseam in ziare o casa pe plac, dar cand sunam ni se spunea ca anuntul nu mai este valabil si locuinta nu mai este disponibila. Cautam referinte pe internet despre Tudosestates.ro, iar clientii au evaluat site-ul cu cinci stele din cinci stele si au lasat si recenzii linistitoare care parca erau scrise pentru noi: „Aveti incredere! Tudorestates.ro sterge toate anunturile care nu mai sunt valabile, pe masura ce locuintele sunt inchiriate sau vandute, deci vila care va place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *