Lectura, un mod de-a ma relaxa

Nu stiu daca iti aduci aminte, de cum m-am apucat eu sa citesc. Imi aduc aminte cu drag de prima carte citita in copilarie, dar si cum am fost total scarbita de cartile mamei mele.

Am citit pe furis Luna Piratilor – o carte mult prea detalitata pentru varsta mea, si cum cele de Sanda Brown mi-au marcat copilarie. Am inceput sa evit cititul pana cand am dat peste minunatele carti scrie de Cecelia Arhen.

De atunci am inceput sa citesc cam tot ce-mi pica in mana, dar inca evit cartile de Sanda Brown, pur si simplu nu le inteleg rost, si prefer sa citesc altceva mai pe gustul meu.

M-am uitam recent dupa un alt titlu trecut pe wishlist-ul meu de carti, si asa am dat peste carti beletristica, un loc uimitor de unde iti poti achizitiona carti la preturi foarte bune.

Trebuie sa iti spun, ca de cand am descoperit placerea de a citit, mai mereu ma uit dupa carti pe internet, caut carti bestseller dar si alte expresii care ma pot duce pe diferite site-uri cu carti la preturi accesibile.

M-am uitat de multe ori dupa promotii, dar si dupa noutati. De fiecare data cand gasesc un site cu titlurile trecute pe lista mea de dorinte, il salvez, pentru ca stiu sigur ca voi reveni pe acel site.

Intr-o oarecare masura, as putea spune si faptul ca nu ma asteptam sa citesc vreodata, nu credeam ca o voi face cu placere si pentru a ma relaxa. Nu ma asteptam sa ajung sa ma pun in pielea personajelor si sa visez cu ochii deschis la fiecare peisaj descris de autor.

Nu pot spune ca imi place un anume gen de carte, pentru ca de cele mai multe ori, aleg sa le combin. Nu citesc doua carti in acelasi timp, pentru ca mi se pare ca insel personalele din cartea respectiva, dar atunci cand citesc o carte cu adolescenti, urmatoarea este diferita.

Am citit pana in prezent in jur de cincizeci-saizeci de carti, pe fiecare in parte le-am devorat si multe mi-au ramas in minte. Pot spune si faptul ca nu incep o carte ca apoi sa o abandonez, chiar daca nu imi place. Ideea de a o abandona, caut mereu ceva care sa ma atraga si astfel ajung sa o citesc pana la final.

Nu pot spune ca am un autor preferat si nici o carte preferata, dar iti pot spune ca mult timp mi-am dorit sa citesc Cand esti vrajitoare si Ramai vesnic vrajitoare, doua carti uimitoare pe care ti le recomand.

In concluzie, abia astept sa citesc Lista de dorinte, fiind un titlu ce se afla de ceva vreme pe lista cartilor pe care vreau sa le citesc. Voi reveni cu recenzia ei, imediat ce o termin.

Un comentariu la „Lectura, un mod de-a ma relaxa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *