O vizita la un psihoterapeut

Mereu m-am gandit care este diferenta intre psihiatrie si psihologie, la fel cum m-am gandit uneori care-i diferenta intre un psihiatru si un psiholog, pentru ca da-mi voie sa iti spun sunt doua lucruri diferite.

Psihiatrie – conform Wikipedia – este o  ramura a medicinei care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea, tratamentul si reabilitarea persoanelor cu boli mintale.

Psihologia – conform Wikipedia – este stiinta exacta a mintii si comportamentului uman. In concluzie, psihologia este studiul functiilor si proceselor mentale, a experientelor interioare si subiective, cum sunt gandurile, emotiile, constiinta, motivarea si personalitatea.

Totusi hai sa vedem cu ce se ocupa un psihoterapeut .

In primul rand da-mi voie sa iti spun ca m-am uitat dupa
psihoterapeut Bucuresti, astfel am dat peste Daniel Ivan, medicul care te poate ajuta. Am rasfoit site-ul lor si am aflat ca face totul cu pasiune, ca iti poate veni in ajutor atunci cand crezi ca totul s-a naruit.Iti spun drept ca m-am uitat si dupa psiholog online, pur si simplu nu credeam ca as putea gasi o rezolvare. Consider ca este important sa aplezi la serviciile lor atunci cand totul ti se pare diferit.

Am auzit de multe ori cazuri de depresie postnatala, am auzit cazuri in care cei dragi nu au gasit rezolvare, si da-mi voie sa iti spun ca o depresie netratata, poate degenera destul de mult, ajungand astfel sa fie periculos, fie ca vorbim de persoanele din jurul celui ce sufera de depresie cat si propriei persoane.

Sunt multe cazuri in care un psihoterapeut a facut diferenta, cazuri in care cel din exterior te poate asculta si ajuta mai mult decat o persoana apropiata. In primul rand pentru ca ei sunt impartiali, vad altfel problema, si ajung sa gaseasc o altfel de solutie.

Ce trebuie sa mai stii despre psihoterapeutul Daniel Ivan?

In primul rand faptul ca este rezidentiat in cadrul spitalului de Psihiatrie Titan, pe langa asta membru al asociatiei de hipnoza si psihoterapie cognitiv comportamentala. Mai trebuie sa precizez si faptul ca este membru al Colegiului Psihologilor din Romania, este absolvent al Masterului ” Psihotraumatologie si asistare psihologia” Universitatea Bucuresti. Un ultim aspect destul de important il reprezinta si faptul ca este Licentiat in Psihologie la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din Cadrul Univesitatii bucuresti.

Cu o multe de lucruri si informatii legate de profesia sa, Daniel Ivan este un medic ce te poate ajuta, mai ales cand vorbim despre comportamentul omului. Desi nu cred ca diplomele mai sus mentionate il fac un medic bun, ci pur si simplu, faptul ca isi face meseria cu drag.

In concluzie, cred ca atunci cand simti ca ceva nu este ok, in primul rand pentru ca doar cu ajutor, poti depasi unele probleme. Nu trebuie sa astepti cand vine vorba de minte si de sentimente, pentru fara ajutor poti ajunge sa iti pui viata in pericol, atat tie cat si celor din jur.

Iti voi lasa aici datele de contact, astfel iti va fi mult mai usor sa ceri ajutor, eu stiu sigur ca daca voi considera ca ceva nu este ok, si gandurile mele devin putin cam sumbrei, voi apela la ajutorul Dl. Daniel Ivan.

  • Adresa: Strada Jean Monnet nr. 1, Sector 1/ La 5 minute de statia de metrou Aviatorilor
  • Telefon: 0761 600 020
  • Adresa de email : contact@danielivan.ro

Nu sta pe ganduri, apeleaza cu incredere, el te poate ajuta.

Un comentariu la „O vizita la un psihoterapeut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *