Produse terminate ianuarie

Acum ceva timp mi-am propus sa reiau aceasta serie, si pentru ca in prezent aveam cateva produse terminate despre care trebuia sa iti povestesc, asa ca nu mai stau pe ganduri, hai sa iti zic cateva lucruri despre fiecare produs in parte.

Nu sunt multe, pentru ca asa cum spuneam candva nu mai lucrez, deci nu mai folosesc mascara decat in cazuri exceptionale, si restul produselor de make-up sunt asezate frumos pentru ocazii speciale, dar hai sa incepem.

Gel de dus si spumant de baie

Cele de la Avon sunt ok, imi place ca fac spuma multa desi mirosul lor nu persista. Maya la foloseste pe post de spumant de baie, asa ca se termina destul de repede.

Gelul de dus de la Palmolive – l-am achizitionat din supermarket – a avut un pret bun. Mi-a placut ca e cremos si ca miroase frumos.

Yver Rocher – ei bine sunt preferatele mele in materie de miros. Au un miros placut si persista.

Cele doua produse de la Vivanatura ti le-am prezentat candva. Ai pe blog parerea mea despre ele. Amandoua sunt ok si mi-au placut.

Dove – deodorantul crema – il ador, il cumpar de cate ori am ocazia si il recomand cu caldura. Pretul este oarecum ok – in jur de 10 pana la 15 lei maxim. Imi place ca persista si ca are efectul pe care-l promite.

Gelul de dus – Avon – Blue Men -este al sotului – l-am achizitionat la un set, si pentru ca ii place mirosul s-a terminat destul de repede.

Clear – Sampon – candva folosea alt sampon, acum ii place asta si-l cumpara de fiecare data cand ramane fara.

Fond de ten – Avon – nu mi-a placut. Este foarte lichid si nici nu acopera foarte bine, cred ca ti-am povestit despre el candva.

Ultimul produs este o masca de par – pentru par vopsit – era dintr-o cutie de vopsea, am primit-o cand am achizitionat vopseau. Imi place si cred ca este singura care ofera o cantitate asa de mare de masca la un sigur tub de vopsea.

Imi place ca lasa parul placut la atingere si nu ramane aspru cu ramane de obicei atunci cand te vopsesti.

Asa cum iti spuneam sunt cateva produse, dar mi-am propus sa iti prezint in fiecare luna ce produse termin, dar si produsul preferat. In concluzie a fost o luna interesanta – desi eu cred ca luna ianuarie este cea mai grea si cea mai urata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.