Recompensele atractive de care poti avea parte ca parior

Cele mai multe case de pariuri online isi intampina noii clienti cu oferte de bun venit, mai mult sau mai putin atractive. Aceasta oferta, cel mai adesea, imbraca forma unei sume de bani bonus sau a unui pariu fara risc.

Cu siguranta stii deja despre ce este vorba, daca joci deja la pariuri sportive. In cazul in care esti novice, insa vrei sa afli mai multe cu privire la beneficiile financiare de care ai putea avea parte, te invit sa parcurgi integral articolul. De asemenea, pentru a te putea orienta mai usor, in cadrul platformei cota2.ro gasesti un top bonusuri case. Vei sti astfel la care agentii de pariuri este avantajos sa iti deschizi cont si care nu sunt profitabile din acest punct de vedere.

Bonusul fara depunere

Este de departe cel mai ravnit tip de bonus, din motive evidente. Asa cum sugereaza si denumirea, vei primi un bonus fara a fi necesar sa faci nicio depunere in contul de pariuri. La ora actuala sunt multe case de pariuri care ofera un astfel de bonus la inregistrare, dupa ce ti-a fost verificata identitatea. In acest sens trebuie sa trimiti o copie dupa cartea de identitate.

Bonusul la inregistrare

Printre stimulentele atractive oferite noilor jucatori de catre casele de pariuri se numara bonusul la inregistrare. Clientii se bucura de acesta dupa ce si-au creat cont la respectiva casa de pariuri si au depus o anumita suma de bani, prin una dintre metodele de depunere premise de catre operator. Bonusul primit este un procent din suma depusa initial. Unele agentii ofera bonusuri de 100% la prima depunere, in timp ce altii jumatate sau procente mai mici din suma depusa initial.

Bonus pentru primul pariu plasat de pe telefon/tableta

Aplicatiile de pariere online au devenit tot mai utilizate in ultimii ani de zile. Deoarece pariorii vor sa fie in permanenta conectati, operatorii de pariuri au investit sume considerabile in imbunatatirea platformelor mobile. Bonusul pentru primul pariu plasat de pe telefon este de regula sub forma de pariu fara risc.

Pariu fara risc la inregistrare

Este unul dintre instrumentele promotionale cu care agentiile de pariuri incearca sa atraga un numar cat mai mare de client. Cum intri in posesia unui astfel de bonus? Ei bine, in calitate de client nou inregistrat trebuie sa faci o depunere in cont, iar ulterior sa plasezi un prim pariu. Daca acesta este castigator, nu vei beneficia de bonus. In schimb, daca este pierzator, vei primi inapoi un anume procent din valoarea primului pariu, in acord cu politica ofertei de bun venit.

Bonusul de reincarcare

Este una dintre metodele principale folosite de catre operatori, in incercarea de a-si fideliza clientii. Casele de pariuri pun la bataie bonusuri si promotii pentru achizitia de clienti, atat la inregistrare pentru a atrage cat mai multe persoane, cat si recompense oferite pe parcurs.

Ei bine, se pare ca strategia operatorilor de case de pariuri functioneaza, intrucat sute de mii de romani joaca la pariuri sportive. Important este insa sa se aleaga o agentie serioasa, care nu doar promite, ci si ofera. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *