Tocilara – Un model incurca lume – Holly Smale – Recenzie

  • Titlul – Un model incurca-lume
  • Autor – Holly Smale
  • Numar pagini – 368
  • Anul aparitiei – 2016
  • Seria – Tocilara

Am terminat o noua carte, cred ca ma voi incadra in timp pentru a termina cu brio numarul de carti stabilite pentru anul acesta. Anul trecut ti-am lasat recenzia primei carti din seria Tocialara – De la geek la sic ( iti las recenzia ei aici )

Sa trecem la cea de-a doua carte. Am primit-o de la Libris si m-am apucat de ea imediat cum am intrat in posesia ei. In primul rand pentru ca voiam foarte mult sa vad in ce directie va merge cariera de model a lui Harriet Manners.

Daca in primul volum – De la geek la sic – Harriet Manners ajunge in Rusia – lipseste de la scoala pentru aceasta sedinta foto si sa aiba o cearta destul de urata cu prietena ei Nat.

In cel de-al doilea volum – Un model incurca-lume actiunea are loc in Tokio, si se petrece in vacanta de vara. Ajunge intr-o tara uimitoare, cu traditii uimitoare, dar si cu alte fete care par dragute si care par sa o placa.

Daca in Rusia lucrurile au fost cat de cat ok, in Tokio totul se schimba, in primul rand pentru ca o caracatita ii distruga o rochie unicat, un gandac ii da peste cap o alta sedinta foto. Ajunge sa incalce o regula sacra dintr-un ring de sumo. Lista continua.

Ajunge astfel sa fie oare concediata, sau totul se rezolva intr-un fel. Oare prietenul ei Nick – care se desparte de ea timp de doua luni, va fi alaturi de ea?

Intelege oare ce spune supermodelul Nick inainte de despartire, sau pur si simplu se rupe de realitate si totul se complica?

Annabel la sfarsitul primului volum este insarcinata, si in cel de-al doilea volum o trimite in Japonia pe Harriet – pentru ca este mai bine daca nu este aici.

Tocilara – Un model incurca-lumea de Holly Smale este o carte ce te atrage, usoara si destul de amuzanta. Imi place stilul ei de a scrie si abia astept sa citesc si celelalte doua parti.

Cele patru carti le poti gasi pe Libris.ro. Promit sa iti las si celelalte recenzii aici, pentru ca mi-am propus sa le citesc, fiind o serie ce te tine in priza si te face sa vrei sa vezi ce se intampla cu Harriet Manners si cariera ei de fotomodel.

8 comentarii la „Tocilara – Un model incurca lume – Holly Smale – Recenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *