Ai grija de dantura ta, apeleaza la implantul dentar

A venit vremea sa vorbim despre dantura. Azi mi-am dat seama ca este un subiect neglijat, si ca sunt multe persoane care se lupta cu aceasta problema.

Nu pot spune ca este o problema ce afecteaza doar o anumita zona a tarii, ci pur si simplu cred ca intr-un fel sau altul orice persoana ajunge sa neglijeze acest aspect, ajungand sa treaca pragul unui cabinet stomatologic doar atunci cand durerea nu ii da pace.

Sunt multe cazuri, si intr-un fel sau altul in aceste statistici m-am regasit si eu, pana acum ceva vreme, cand am inteles cat de periculoase pot fi unele dureri de dinti, si ca o infectie netratata iti poate provoca probleme mult mai grave.

Totusi azi vreau sa vorbim despre implant dentar, fiind o interventie stomatologica de care multa lume fuge. In primul rand din cauza faptului ca nu stiu in ce consta, si nici cat costa o astfel de operatie.

Unde poti face un implant dentar?

Inainte de toate, trebuie sa iti spun ca un implant dentar este un dispozitiv format din titan sau alte aliaje, care are ca scop inlocuirea unui sau a mai multor dinti.

Inca de cand ma stiu am avut problema asta, am tinut cont de fiecare data de aspectul danturii mele, si inca din perioada copilariei, mi-am propus ca atunci cand dintii mei vor avea de suferit voi apela la serviciile unui medic stomatolog pentru implanturi dentare, pentru ca vreau ca dantura mea sa arate impecabil.

Stiam ca voi apela la serviciile aceste, la fel de bine stiam ca voi ajunge sa caut stomatologie Bucuresti, si ca voi merge pe mana celor de la German System Dent. Am apelat la serviciile lor si ma bucur ca am facut asta, pentru ca a fost o experienta placuta.

Ideea de aplicarea unui implant dentar m-a facut sa imi fie teama, dar dupa ce am trecut pragul clinicii toate aceste ganduri au disparut, stiam deja ca voi fi pe mana unor specialisti si ca totul va decurge impecabil. Acum ma pot bucura de un zambet perfect.

Stii deja ca sunt mamica si pentru ca Maya este foarte importanta pentru mine, decizia luata nu te va mira: si ea va beneficia de serviciile celor de la German System Dent, pentru ca deja m-am interesat si stiu ca ofera servicii stomatologice pentru copii.

Ca o concluzie generala da-mi voie sa iti spun ca trebuie sa ai grija de sanatatea ta, de dantura ta, pentru ca uneori o mica infectie iti poate dauna, si personal te sfatuiesc sa apelezi la medicul stomatolog periodic.

3 comentarii la „Ai grija de dantura ta, apeleaza la implantul dentar

  1. nu-mi mai zice de implant, ca si eu am nevoie de unul si sunt asa scumpe ca inca ma mai gandesc sa raman fara acea masea. Si asa am pus deja doua coroane si mai am nevoie de doua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.