Cabina de saruturi de Beth Reekles – recenzie

Luna aceasta doua carti am primit de la Libris. Cabina de saruturi de Beth Reekles si O frantura de alb de Jaclyn Moriarty , azi vreau sa iti povestesc despre prima carte, asa ca nu o mai lungesc, hai sa incepem.

Cabina de saruturi de Beth Reekles este o carte usoara, pentru si despre adolescenti. Este o carte ce mi-a placut foarte mult, si despre care am auzit ca mai are si alte parti, doar ca acestea inca nu au ajuns la noi. De asemenea trebuie sa iti spun inca de la inceput ca vorbim despre o carte dupa care s-a facut si film.

Inca de la inceput ii cunoastem pe Elle ( Rochelle, sau Shelly ) pe Lee si pe Noah. Elle si Lee sunt cei mai buni prieteni, si sunt in acelasi liceu. Au aceeasi varsta si sunt nascuti in aceeasi zi. Impreuna pun la cale o atractie pentru carnavaul Primaverii, si astfel ajung sa faca o Cabina de saruturi.

Noah este fratele mai mare si mai atragator, al lui Lee, este in ultimul an la liceu, si atractia principala a fetelor din liceu, prin urmare cel mai dorit baiat la cabina.

Intr-un fel sau altul Noah ajunge sa se sarute cu Elle, si de aici incepe totul. Avand sentimente unul fata de celalalt incep o relatie in secret, in primul rand Elle ascunde asta de prietenul ei cel mai bun Lee, pentru ca Noah desi este atragator este destul de violent si total opus tipului dorit de Lee pentru prietena lui cea mai buna.

Ajunge oare Lee sa afle de relatia celor doi?

In toata aceasta perioada cei doi se intalnesc in secret, de frica pierderii celui mai bun prieten Elle ascunde relatia lor, pana cand inevitabilul se intampla? Oare cum reactionaeaza Lee, Elle sau Noah, totul se afla intr-o carte umitoare ce te tine cu sufletul la gura pana la sfarsit.

Este prima carte pe care o citesc scrisa de de Beth Reekles, dar mi-am propus sa urmesc site-ul celor de la Libris, pana cand apare si cea de-a doua carte. Aceste carti le puteti gasi la editura Leda si iti recomand sa o citesti. Asta daca iti doresti o lectura usoara ce te prinde inca de la primele randuri.

Acesta carte, impreuna cu multe alte titluri minunate le vei gasi pe Libris.ro, locul ideal pentru achitionarea cartilor tale preferate. Eu am o lista destul de lunga de carti, si cat de curand voi reveni cu cea de-a doua recenzie, cea pentru O frantura de alb de Jaclyn Moriarty.

14 comentarii la „Cabina de saruturi de Beth Reekles – recenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *