Ce presupune un pachet funerar complex?

Una dintre alegerile importante si dificile de realizat atunci cand pierzi pe cineva apropiat este de a face selectia unui pachet funerar potrivit. Trebuie sa te asiguri ca acesta include toate elemente de baza necesare, dar si ca se pliaza pe preferinte.

Diversitatea optiunilor cu care esti intampinat la ora actuala de firmele de profil este avantajoasa, dar totodata te poate pune in incurcatura. Te intereseaza un pachet convenabil, echilibrat din punct de vedere al calitatii si al costului. Asadar, cum stii ca ai gasit ceea ce trebuie si ca nu risti sa fii pus in incurcatura legat de cele necesare in procesul de funerare?

Care sunt elementele care trebuie sa existe neaparat in pachetul funerar ales?

Articolele de baza sunt mereu aceleasi, poate calitatea lor poate fi alta in functie de pachetul ales. Uneori cele de lux vin cu anumite completari, insa astfel de optiuni nu se impun. Totul tine de ceea ce considera fiecare mai potrivit si mai rentabil.

Iata care sunt acele elemente nelipsite dintr-un pachet funerar, necesitati asigurate in fiecare dintre cele puse la dispozitie de Rarox – firma de funerare cu experienta, din capitala:

– sicriul, in formula completa, vizand si textilele interioare;

– crucea din lemn, cu inscriptie;

– transportul sicriului la domiciliu;

– medicul responsabil de constatare deces, cel de imbalsamare;

– toaletarea decedatului;

– declararea decesului;

– accesoriile: doliu usa, doliu piept, tamaie, iconita, carbune, toiag, ace de siguranta, candele si lumanari;

– prosoape de diverse dimensiuni;

– vinul si uleiul;

– coliva si colacii;

transport funerar Rarox in ziua inmormantarii.

Optional pot fi furnizate si servicii de manipulare a sicriului, acolo unde este cazul.

Exista pachete clasice, pachete ce se furnizeaza pe baza talonului de pensie, pachete economice, dar si pachete de lux, cele care includ sicrie din materiale mai complexe, coroane din flori naturale etc. Fiecare in parte este gandit astfel incat sa acopere cel putin nevoile de baza in cadrul inmormantarii, dar totodata sa se plieze si pe posibilitati financiare variate.

Preferintele legat de cum se va desfasura ceremonia funerara pot sa difere. Desigur, intotdeauna se vor avea in vedere traditiile si obiceiurile specifice in functie de zone, insa si pretentiile familiei indoliate vor fi de mare importanta. Poate cand inca era in viata defunctul a prezentat preferinte legat de cum doreste sa se desfasoare tot. Astfel de aspecte nu pot fi trecute cu vederea oricum.

De asemenea, unii acorda cea mai mare atentie preturilor, ceea ce nu este neaparat gresit. Cu toate acestea, focusul ar trebui sa fie pus pe calitate, mai ales daca exista anumite pretentii vizavi de cum se prezinta tot in ziua inmormantarii, dar si pe parcursul celor trei zile de priveghere.

In orice caz, vestea linistitoare in astfel de momente de grea durere, este ca se vor gasi intotdeauna rezolvari potrivite, care sa multumeasca pe toti. Rarox este un reper pentru cei care locuiesc in capitala, serviciile firmei fiind disponibile si pe www.funerarenonstop-bucuresti.ro, la orice ora din zi si din noapte.

Un comentariu la „Ce presupune un pachet funerar complex?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.