Crema de fata Yves Rocher – review

Mi-am propus sa revin la vechiurile obiceiuri. Adica – in fiecare zi sa am un gen de articol. Daca miercuri e zi de proiect si handmade. Joi va fi zi de review, asa ca hai sa vorbim despre o crema pe care am inceput sa o folosesc acum ceva timp. Crema de fata de Yves Rocher.

Trebuie sa iti spun ca si aceasta crema, ca si multe alte produse marca Yves Rocher, am primit-o de la o buna prietena, ea stie ca eu ador produsele de la YR si mereu imi face cadou cateva produse de la ei.

Nu sunt adepta cremelor de fata, mi-am format o idee gresita, cum ca imi apar diferite bubite pe fata daca ma dau cu crema. Nimic mai neadevarat si mai gresit. Am inteles asta acum, si chiar daca au trecut ceva ani de cand cred acest lucru, ma bucur ca am reusit sa fac o schimbare.

Cremele Yves Rocher sunt pe placul meu!

Crema trebuie aplicata in fiecare dimineata pe tenul curat. Am aplicat-o asa cum scrie pe etichete.

Imi place mirosul acesteia, si faptul ca intra destul de repede in piele. Nu lasa urme grase pe piele si acum ca primavara capricioasa si-a intrat in drepturi, este perfecta pentru tenul meu.

Candva uitam sa ma dau cu crema pe fata, mai ales in primele zile, acum a devenit un ritual. In fiecare dimineata am grija sa foloseasc acest produs.

Imi plac cremele de la Yves Rocher, fiind pur si simplu parfumate dar si de calitate. De aceea recunosc ca de fiecare data cand primesc un flacon cu o astfel de inscriptie ma bucur ca un copil.

Mereu imi propun sa ajung in magazine sa imi refac stocul de produse, dar nu ajung, asa ca am noroc cu prietena mea, care se gandeste la mine.

Un comentariu la „Crema de fata Yves Rocher – review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *