Esti open-minded? Studio 20 face angajari videochat in Bucuresti!

Iti cauti un loc de munca in Bucuresti care sa te motiveze financiar si sa iti puna in evidenta atuurile fizice? Daca si tu esti unul dintre tinerii care isi doresc un stil de viata luxuriant, esti ambitios/oasa si ai o personalitate puternica, afla ca nicio oferta de angajari videochat Bucuresti nu e mai buna decat la Studio 20!

Studio 20 este cel mai glamorous studio de videochat din lume, care ofera cele mai bune conditii de munca pentru modelele online. Acest job este perfect pentru tine, chiar daca esti student/a, freelancer sau pur si simplu te-ai saturat sa lucrezi peste 8 ore si sa castigi bani putini. E momentul sa faci o schimbare in viata ta!

De ce sa profiti de oferta Studio 20 de angajari videochat in Bucuresti?

Spre deosebire de celelalte studiouri de videochat, la Studio 20 ai libertatea de a practica videochat non-adult si, de asemenea, beneficiezi de aceste avantaje:

 • contract ferm de artist-interpret;
 • venit minim lunar in valoare de 1.000 $;
 • venituri sigure si 100% legale;
 • comision standard de 50% din incasari;
 • bonusuri de performanta, seriozitate si fidelitate;
 • credite fara dobanda dupa minimum 6 luni de activitate;
 • activitatea ta in videochat ramane confidentiala;
 • spatii de relaxare, garderoba speciala si stilisti personali;
 • sedinte foto/video profesionale;
 • asigurare privata pentru servicii medicale si stomatologice;
 • aparatura de cea mai buna calitate;
 • camere tematice si trafic imens pe site-urile de specialitate;
 • premii si titluri de performanta.

Nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai experienta in acest domeniu. Pentru noi este important sa fii o persoana serioasa, ambitioasa si sa te simti bine in pielea ta, ca model de videochat. Avand o experienta de peste 18 ani in domeniu, Studio 20 iti asigura dezvoltare profesionala si personala.

Stabileste acum un interviu cu unul dintre reprezentatii Studio 20 din locatia cea mai apropiata de tine!

Angajari videochat Bucuresti Studio 20 Victoriei – E timpul sa stralucesti, sa fii independenta financiar si sa experimentezi lucruri noi! Vino in locatia de top Studio 20 situata in Piata Victoriei! Poti castiga sume de pana la 10.000 $ lunar! Totul depinde de tine!

Angajari videochat Bucuresti Studio 20 Unirii – O femeie puternica isi ia viata in propriile maini si decide ca este momentul sa faca o schimbare importanta pentru cariera ei! Esti si tu una dintre ele? Daca da, atunci te invitam sa ne vizitezi studio-ul din zona Unirii si sa descoperi un spatiu de lucru luxos, dotat cu 35 camere tematice. Devino un model de top chiar acum!

Angajari videochat Bucuresti Studio-20 Double D Grozavesti – Vrei sa afli cum poti castiga venituri de pana la 10.000$? Raquelle Diva si Devious Angel sunt doua modele top de videochat de la care poti afla secretele meseriei. Asta este oportunitatea de care trebuie sa profiti acum!

Angajari videochat Bucuresti Studio-20 Men – Traieste intens si dupa propriile tale reguli! Acest studio este exclusiv dedicat modelelor de sex masculin care isi doresc sa faca o cariera pe termen lung in industria videochatului non-adult.

Daca te decizi sa aplici pentru angajari videochat Bucuresti, vei avea parte de suport permanent traininguri profesionale, cursuri gratuite de limba engleza si cultura generala si make-up si, nu in ultimul rand,  venituri de pana la 10.000 $. Seteaza-ti obiective mari, fii ambitioasa si restul va veni de la sine!

Un comentariu la „Esti open-minded? Studio 20 face angajari videochat in Bucuresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *