Produse terminate #2

Buna draga mea, azi este timpul sa vorbim de inca o serie de produse terminate. Da-mi voie sa iti spun inca de la inceput ca printre aceste produse vei vedea si unele pe care pur si simplu le arunc, nu ma inteleg cu ele sau sunt mult prea vechi, dar despre fiecare in parte iti voi vorbi la timpul lor.

Geluri de dus

Dupa cum deja te-am obisnuit cele de la Avon nu lipsesc. Desi cred ca pe viitor vor lipsi, mi-am propus sa incerc si alte produse, nu doar pe acestea.

Daca despre cele de la Avon si Yver Rocher ti-am mai povestit, da-mi voie sa iti spun ca gelul de dus Dove m-a impresionat. In primul rand trebuie sa stii ca este din alta tara, mai precis Germania. Acest lucru il face special, pentru ca este diferit fata de al nostru. Dar sincer…stiam deja ce produsele de la noi sunt diferite fata de cele din alte tari.

Palete de farduri

Aceste trei produse au beneficiat candva de articole pe blogul meu, asta cu ceva vreme in urma. Dupa cum se vede nu prea le-am folosit deci…timpul a trecut peste ele, si chiar nu as vrea sa fac cine stie ce complicatii din cauza lor, prefer sa le arunc. ( nunatele terminate au picat pe mana Mayei – ea a pictat prin casa cu ele )

Parfumul

Este de la Yves Rocher – miroase placut si trebuie sa iti spun ca este dulce. Cumva un pic prea dulce pentru mine, dar mirosul este ok. Fetita mea la consumat, folosindu-l ori de cate ori la gasit la inaltimea ei.

Sampon

Acesta este preferatul sotului meu. Il cumpar destul de des, si trebuie sa recunosc ca este primul sampon cu care se intelege asa de bine.

Ultimul produs este o masca de par. Candva am incercat-o si mi-a placut. O primisem pentru testare de la Farmec, dar acum nu s-a mai ridicat la nivelul asteptarilor mele. Am tot incercat-o, i-am dat cateva sanse, dar pur si simplu nu a mers.

Este folosita pe jumatate, deci…ajunge la gunoi chiar daca nu este terminat. Iti spun drept ca este prima data cand patesc asa, cand un produs folosit candva atunci cand il recumpar ma dezamageste.

Acestea au fost produsele terminate recent. Pe viitor voi publica acest gen de articol periodic. Nu stiu daca lunar, dar o data la doua luni, cred ca este posibil.

Spune-mi tu ai avut vreun produs care te-a dezamagit si cu care nu te-ai inteles?

2 comentarii la „Produse terminate #2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *