Alege calitatea pentru cei mici, alege Dipoland.

Faptul ca sunt mamica, m-a facut sa ma schimb foarte mult. Cu ceva timp in urma totul avea o alta logica, acum totul se rezuma la Maya si la ceea ce ea are nevoie. Cand am primit vestea am inceput sa ma gandesc la cate lucruri ai nevoie pentru un copil, dar mai ales ca are nevoie de produse de calitate.

Voi incepe prin a vorbi despre camera copilului. Desi risc sa mi se spuna ca in primi ani copilul poate sta cu parintii, cred ca daca vorbim de camere alaturate, cel mic poate avea camera lui inca de la inceput.

La asta visam de la inceput, o camera colorata, cu jucarii si diferite lucruri care ii pot atrage atentia. Am cautat diferite idei si diferite lucruri care ar putea sta in camera fetitei mele si Dipoland mi-a oferit ideea potrivita pentru decorarea camerei.

Trebuie sa pun punctul pe I, si sa iti spun ca fiecare produs trebuie sa fie de calitate. Nu poti achizitiona produse ce se pot dezmembra usor, produse ce au componente mici si colturi ascutite. De asemenea trebuie sa stii ca daca alegi un patut de lemn, trebuie sa pui aparatori.

Nu vreau sa te sperii, dar cei mici sunt imprevizibili, curiozitatea este cuvantul ce ii descrie si de aceea cele enumerate mai sus, sunt esentiale.

Acum ca am vorbit putin despre camera copilului, hai sa iti spun cateva lucruri si despre haine. Daca te vei uita dupa haine copii pe internet sau prin magazine, vei observa o gama variata, totusi si aici sunt cateva aspecte destul de importante.

In primul rand trebuie sa fie de calitate, pe masura celui mic, si fara multe cusaturi, briz-brizuri, capse, nasturi sau alte chestii care il pot rani sau deranja.

Spun in primul rand ca trebuie sa fie pe masura celui mic, pentru ca un body mic il poate deranja si unul prea mare…ei bine nu prea ii vad rostul. Vrei sa-l protejeze pe cel mic, daca este prea mare nu ii va fi bun, nu va sta locului si nu va fi ok, deci ii va crea un discomfort.

Am observat la fetita mea ca pe ea o deranjeaza eticheta hainelor, de cand  s-a nascut le tai, pentru ca o jeneaza. In aceeasi categorie intra si cele enumerate mai sus, daca hainele nu sunt de calitate acestea pot deranja. Daca sunt din materiale plastice – stii ca exista asa ceva – acele haine cu multe polyester – acestea pot provoca mancarimi.

Cand Maya s-a nascut nu stiam de existenta celor de la Dipoland, regret asta, dar ca viitoarele mamici sa stie ca au un aliat de nadejde, ei iti pot da sfaturi si produse de calitate dar si sfaturi utile.

In concluzie, alege calitatea nu cantitate, vorbim aici despre cei mici, ei au prioritate si daca ei sunt bine la fel suntem si noi.

13 comentarii la „Alege calitatea pentru cei mici, alege Dipoland.

  1. Nu stiam acest brand… chiar sunt curioasă ce produse mai au! Eu i-am cumparat hainute de la Next sau H&M! M-ai facut tare curioasă acum!💜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *