Apeleaza la specialisti atunci cand ai nevoie

Azi vreau sa vorbim despre un subiect destul de delicat, despre nevoia de ajutor si despre apelearea la specialisti atunci cand ai nevoie. Azi vom vorbi despre Psihart, un centru special creat pentru a te ajuta atunci cand ai nevoie de ajutor.

Recent am vazut o campanie pe paginile de socialiare, o mobilizare interesanta legata de depresia postnatala. Nu am avut astfel de probleme cand fetita mea s-a nascut, dar da-mi voie sa iti spun ca este o problema destul de grava, care poate provoca mult rau daca nu apelam la ajutor.

PsihArt este un cabinet psihologic din Bucuresti, fondat in 2011, avand o echipa de psihologi atestati cu experienta in psihoterapie cu adulti si copii. Cu aceste lucruri cred ca am spus tot ce ai nevoie sa stii.

Ce trebuie sa stii despre PsihArt?

In primul rand ca poti apela la ajutorul lor daca ai nevoie, ei vor stii exact ce au de facut. Iti voi detalia putin despre serviciile oferite.

Servicii pentru adulti: psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu si arteliere. Daca vorbim despre serviciile pentru pentru parintii si copii, aici putem mentiona: evaluare psihologica, consiliere si psihoterapie pentru copii si adolescenti, consiliere parentala, psihoterapie de familie, logopedie, pshioarmonie, tehnici terapeutice, arteliere-coloarte.

Indiferent de motivul pentru care consideram ca avem nevoie de ajutor, mi se pare important sa stim la ce servicii sa apelem. De aceea consider ca atunci cand nu suntem in apele noastre ( sa ma exprim asa) sa nu asteptam ca totul sa treaca de la sine, pentru ca uneori se poate agrava.

Psihoterapia de cuplu – se adreseaza tuturor cuplurilor ce doresc sa isi imbunatateasca relatia de cuplu, sa aduca o schimbare sau sa ia o decizie ce ii vizeaza pe viitor.

Definitia psihoterapiei – asistarea si depasirea impasiului existential creat de confruntarea cu evenimente traumatizante. Este important sa stim aceste lucruri, pentru ca doar asa vei stii exact la ce servicii trebuie sa apelezi.

Ce mi-a atras atentia este serviciul denumi arteliere, pur si simplu iti voi spun in ce costa acest serviciu. In primul rand trebuie sa iti spun ca vine de la arta. Iti pun la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a crea arta. In principal desen si pictura pe lemn, sticla, panza, textil. 

Se va lucra la masa sau sevalete, in functie de tehnica aleasa. Ca tot a venit vorba de tehnici, hai ca iti spun care sunt acelea: experimenteaza in creion, carbune, acuarela, acrilic si ulei pe panza.

Tehnici speciale – pictura pe lemn, sticla si ceramica, colaj, papier machete, mozaic.

Aceste detalii, impreuna cu multe altele le vei gasi pe site-ul lor. De asemenea vei gasi informatii legate de tarif dar si testimoniale. Pe langa asta vei gasi un chat, unde poti pune diferite intrebi, si unde o persoana de la PsihArt iti poate raspunde si te poate indruma.

Acesta fiind spuse, nu mai sta pe ganduri si apeleza la specialist atunci cand ai nevoie, nu asteptam ca totul sa devina mai grav, pentru ca asa cum iti spuneam mai sus, o problema ne rezolvata se poate agrava.

Un comentariu la „Apeleaza la specialisti atunci cand ai nevoie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *