Cand pierzi pe cineva drag apeleaza la servicii funerare.

E cumplit sa iti moara cineva si sa nu ai pe cine intreba ce trebuie facut si cum trebuie facut! De pilda se vorbeste mult despre faptul ca in cazul unui deces constatat, trebuie sa se actioneze rapid, pana ce corpul neinsufletit nu intra in stare de rigiditate. Preluarea cadavrului se face in cel mult 3 ore dupa deces, iar firmele de servicii funerare au experienta necesara pentru a se ocupa de la inceput pana la sfarsit de trupul decedatului si de organizarea inmormantarii.

Ei dispun de toate echipamentele si aparatura necesara sa asigure: toaletarea mortului, imbalsamarea si imbracarea acestuia. Imbalsamarea este facuta de personal cu pregatire medicala, prin urmare este garantata si oricat ar fi de cald, participantii la ceremonie nu vor simti niciun miros deranjant.

In timp ce un om care se ocupa singur de inmormantare, trebuie sa cumpere sicriu, cruce inscriptionata, capac si lenjeria pentru sicriu, firmele de servicii funerare au totul la dispozitie si lucreaza in echipa ca totul sa fie facut repede si perfect.

De ce sa apelezi la servicii funerare?

Salariatii firmei de servicii funerare se ocupa si de dosarul de inhumare, dar dispun si de o flota funerara, masinile lor fiind elegante, sobre, extrem de curate si lucrul cel mai important: dotate cu frig.

Apeland la ei de la inceput, nu mai ai absolut nicio grija si iti rezervi mai mult timp sa il petreci langa cel drag, care a plecat pe drumul fara de intoarcere.

Oamenii ar trebui sa fie constienti ca prezenta firmelor serioase de servicii funerare este o sansa pentru noi, fiindca sunt multe lucruri de facut cand ne moare cineva drag si coplesiti de durere nu mai actionam la adevaratul potential.

Cine nu a avut un mort in familie nu stie cata alergatura necesita o inmormantare, fiindca serviciile complexe au in vedere:

-intocmirea actelor

-pregatirea defunctului pentru inmormantare

-asezarea mortului in sicriu, manipularea si transportul sicriului

-inchirierea capelei si a locului de veci

-pregatirea cosului pentru biserica

-pregatirea parastaselor dupa inhumare.

De aceea este important sa fim calmi sau sa apelem la ajutor, o firma ce ofera servicii funerare iti poate oferi ajutorul de care ai nevoie, si crede-ma ai nevoie persoane ce au experienta. Doar asa vei simti mult mai usor pierderea suferita.

Un comentariu la „Cand pierzi pe cineva drag apeleaza la servicii funerare.

  1. Este singurul lucru despre care nu-mi place sa vorbesc,nu-i mi place nici macar sa trec pe langa un cimitir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *