Cum porți și asortezi pantofii sport în 2019? Iată câteva idei de ținute!

Încălțămintea sport este şi va rămâne un item relevant pentru lumea modei, indiferent de schimbarea trendurilor și a influențelor stilistice. Pantofii sport nu doar că sunt comozi și confortabili, însă asigură un grad înalt de stabilitate pentru talpa piciorului, reducând durerile articulare și de spate.

Ai în colecția ta de pantofi un număr impresionant de articole sport pe care nu ştii cum să îi porţi sau îți dorești să afli cum să faci alegerile vestimentare potrivite pentru a te bucura de încălțămintea preferată?

Descoperă, în continuare, 3 idei de ținute în care poți integra pantofii sport!

1.   Poarta-i alături de o pereche de jeans și o cămașă, alegând accesoriile potrivite.

Una dintre cele mai simple, dar de efect ținute pe care le poți obține plecând de la o pereche de adidași pentru damă, este crearea unui look smart casual. Pentru obținerea acestuia nu ai nevoie decât de câteva elemente de bază, pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderoba sa. Alege o pereche de blugi, de preferat boyfriend sau chiar skinny (în funcție de stilul tău vestimentar) și poartă-i cu o cămașă în dungi. Asortează outfitului un rucsac sau o geantă de umăr și adaugă accesoriile dorite. Avantajul acestei ținute este că poate fi purtată în diverse contexte și momente ale zilei, precum o plimbare în parc, la cumpărături sau chiar la job.

2.    All black outfit

Poți obține acest look extrem de simplu și rapid. În funcție de stilul vestimentar, optează pentru o pereche de jeans de culoare neagră, pe care să îi porți împreună cu o cămașă sau un top în același ton, potrivind ținuta cu o pereche de încălțări sport negre. Opțional, poți purta chiar şi un sacou, pentru zilele mai reci de primăvară. Nu uita nici de ochelarii de soare, pentru a da un aspect cool ținutei, alegând forma care îți avantajează fizionomia. Poți purta acest outfit la birou, alături de o geantă neagră, încăpătoare. Desigur, poți folosi și o poșetă de altă cromatică, pentru a adăuga o pată de culoare ținutei.

3.    Crează o ținută chic, feminină

Probabil atunci când te gândești la o pereche de pantofi sport, nu prea îi poți vedea integrați într-o astfel de combinație. Ce-i drept, contează și modelul acestora! Orice fată sau femeie are în dulapul său o pereche de teniși albi sau colorați pe care îi poate purta într-un mod inedit. Vrei să știi cum? Asortează-i unei fuste scurte, cu pliseuri și unei cămăși cu mâneca lungă, trei sferturi sau chiar fără mâneci. Alege o pereche de ochelari de soare, o geantă de rafie sau chiar o pălărie din acelaşi material, dacă ești adeptă acestui accesoriu și ai obținut numaidecât un outfit de vară, ideal pentru zilele căldurose, pe care îl porți purta atât de zi cu zi, cât și la festivaluri. Nu trebuie decât să îndrăznești și să lași imaginația să zburde liberă.

Acestea sunt doar 3 dintre opțiunile și alegerile pe care le poți face în ceea ce privește asortarea încălțămintei sport și purtarea acesteia în diferite contexte. Tu cum îi porți? Care este ținuta ta preferată dintre cele trei și care te reprezintă cel mai bine?

Surse foto: www.shutterstock.com

Un comentariu la „Cum porți și asortezi pantofii sport în 2019? Iată câteva idei de ținute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *