Cumpara sau inchiriaza o vila luxoasa in Santa Maria Bay

Visul de a petrece o vara magica, alaturi de familie, pe o plaja superba, inconjurat de un peisaj mirific trece din sfera imposibilului in cea a posibilului. Golful Santa Maria Bay a devenit un reper pentru cei care doresc sa materializeze un astfel de vis, respectiv cei care doresc ca noua locuinta sa merite fiecare banut investit.

Santa Maria Bay – prin ce se remarca?

Este vorba despre un proiect de proportii, unul reusit insa, care ofera aceasta posibilitate doritorilor – de a locui pe litoral, intr-un decor de poveste, inconjurati de natura. Optiunile vizeaza vile de lux ce pot fi cumparate sau inchiriate pentru perioade lungi de timp. Acestea sunt de mai multe tipuri, respectiv vile tip A si vile de tip B/C. Despre fiecare in parte gasesti informatii utile pe site-ul oficial SantaMariaBay.ro.

In principiu, fiecare dintre acestea prezinta acelasi design – sunt pe trei etaje, au parter, etaj si mansarda. In partea de jos, a parterului, se regaseste un hol deosebit de spatios, spatiul de servit masa, bucataria, spalatoria, baia pentru oaspeti si veranda inchisa. La etaj se regasesc dormitoarele (2 sau 3, dupa caz), baie in fiecare, dressing privat si terasa.

Despre partea mansardei putem spune ca este asemenea unui apartament, intrucat este alcatuita din bucatarie, baie, dormitor, sufrageria si spatiul pentru servirea mesei. Mai departe, fiecare in parte vine cu terasa exteriora, cu balcoane ce au vedere spre Marea Neagra sau spatii verzi relaxante. Ce mod mai placut poate fi pentru a petrece timpul de relaxare decat in acest mod? Este totodata un prilej de a te bucura de frumusetile naturale, ce sunt pretutindeni in jurul complexului.

De asemenea, in cadrul fiecarei vile exista o gradina privata deosebit de spatioasa. Aceasta este amenajata cu zone pentru parking. Nimic nu este comun, vila aleasa este independenta si complet separata, valabil fiind si in ceea ce priveste structura.

Pentru a avea siguranta ca faci alegerea potrivita in privinta unei astfel de vile, afla mai multe despre ofertele vizand case de inchiriat Constanta in acest golf direct pe site. De altfel, poti intra in contact cu un reprezentant al complexului pentru a primi o oferta de inchiriere, pentru a afla costurile pe care le presupune o astfel de vila – pe care le regasesti si pe pagina lor.

Mai mult decat atat, daca nu ai posibilitatea de a vizita fizic acest complex si frumusetile pe care le are de oferit, ai posibilitatea de a face turul lui online, respectiv aici.

In cazul in care intentia ta este sa cumperi, de asemenea poti sa te pui in tema legat de beneficiile unei astfel de alegeri, respectiv termenii si conditiile in care poti realiza o astfel de investitie. Un specialist iti va pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua decizia potrivita in acest sens.

Indiferent ca intentia este de a cumpara sau inchiria, vilele vizeaza acelasi obiectiv – de a oferi relaxare, de a favoriza un stil de viata linistit, pasnic. Este mai mult decat necesarul atunci cand dorinta este de a scapa de stresul cotidian. De altfel reprezinta oportunitatea de a incepe totul de la zero, de data aceasta mai promitator. De partea de confort si liniste s-au ocupat deja specialistii ce au adus la viata acest complex. Afla tot ce te intereseaza privitor la aceste vile pe santamariabay.ro.

Un comentariu la „Cumpara sau inchiriaza o vila luxoasa in Santa Maria Bay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *