Floare din hartie – DIY

Buna, o noua zi de miercuri, un nou proiect handmade. Azi cum ti-am povestit si pe instagram iti voi arata un nou model de floare. Unul usor de facut si destul de interesant, pentru care ai nevoie decat de trei lucruri.

Daca inca nu suntem prieteni pe instagram te astept cu un follow, imi doresc sa ajung la 1000 de prieteni. Dar hai sa revenim

Pentru flori de hartie ai nevoie de urmatoarele:

  • hartie – 6 bucati – marimea dorita – a mea e de 10x10cm
  • pistol de lipic – cred ca merge si lipici normal sau unul cu uscare rapida
  • tija sau scobitoare sau bat de frigarui.

Hai sa incepem

Se ia un patrat – se indoaje pe jumate ca in poza 2, apoi cele doua colturi se intalnesc la jumate ( poza 3 ) si cele doua parti rezulatte se indoaie ca in poza 4 . Desfaci triunghiul rezultat si il indoi pe jumatate.

Dupa cum vezi in poza 5 am indoit cele doua colturi – este important ca linia sa fie fix pe mijloc – nu se intampla nimic daca cumva se mai misca, doar ca nu va ies floarea dreapta. Dupa cateva incercari vor iesi perfect.

Cele doua margini ramase se indoaie si ele ca in poza 7. Apoi se lipesc ca in poza 8.Daca vei lipi corect, si vei lucra cum am specificat putin mai sus, va rezulta o astfel de petala.

Ai nevoie de sase petale, deci va trebui sa repeti pasii de mai sus de 6 ori. Mai ramane un singur pas de facut – sa lipesti cele sase petale rezultate.

Iti va iesi o floare ca cea postat pe instagram, sau ca cea de mai jos.

Daca cumva ai vreo nelamurire, te astept cu mare drag. Iti poti spune printr-un mesaj si iti voi explica. Aceste flori nu sunt greu realizat si poti fac un buchet flori si colorat urmand instructiunile de mai sus.

Iti urez spor la mesterit, te astept cu mare drag sa imi spui daca ai reusit.

3 comentarii la „Floare din hartie – DIY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *