O petrecere reusita cu o trupa cover

Nu sunt genul de persoana petrecareata, dar imi aduc aminte de perioada in care mergeam la concerte au trecut ceva ani de atunci. Acum sunt doar o persoana ce apreciaza o trupa buna si o muzica buna. Azi despre asta vreau sa vorbesc, despre o trupa cover care m-a impresionat.

Fiecare persoana cauta muzica buna, si atunci cand te pregatesti de un eveniment, vrei sa alegi ce e mai bun. Asa am ajuns sa aud de Life On Mars, o trupa de coveruri infiintata in 2010, de atunci fac o treaba uimitoare si ne incanta la diferite evenimente.

Pot sa iti spun ca pe langa nunti, botezuri si petreceri aniversare ii poti auzi cantand si la concerte, si drept sa iti spun, mi-as dori sa merg la un concert de-al lor.

Cinci tineri uimitori cu voci ce se completeaza perfect iti pot face petrecerea un real succes. Iti spun drept ca dupa ce am auzit cateva piese cantate de ei, am inceput sa caut mai multe informatii dar si alte piese cantate de trupa.

Daca esti totusi curios sa ii auzi live, ii poti gasi in Hard Rock Cafe, aici este locul in care canta destul de des. O trupa cover ce pur si simplu te uimeste.

Inainte sa iti spun cum poti afla mai multe lucruri, dar si cum poti asculta alte piese cantate de ei, iti voi lasa aici un clip, pentru ca daca asculti o singura piesa, este suficient sa devii dependent.

Pentru mine a fost suficient sa ascult aceasta piese, imi place enorm si felul in care este cantata de Life On Mars ma face sa ii vreau la petrecerea mea.

M-am uitat pe internet, in primul rand pentru ca ma uit dupa o formatie cover dar in acelasi timp si o live band, deoarece imi doresc o petrecere de neuitat. Dar cine nu isi doreste asta?

Ma bucur ca am gasit aceasta trupa, pentru ca ei au ceea ce trebuie pentru a realiza un show incendiar. Cu piese uimitoare pentru ca totusi vorbim de un live band. Sunt sigura ca deja ai observat ca cele doua soliste sunt fetele ce au fost la Vocea Romaniei, tocmai de aceea cred ca sunt foarte bune in ceea ce fac.

Ca o concluzie, daca doresti o petrecere momerabila, mergi pe mana lor, apeleaza la serviciile lor si vei avea parte de ceea ce ai visat. Acum te las, ma duc pe youtube, pe canalul lor sa ascult inca o data piese prezentata mai sus.

Un comentariu la „O petrecere reusita cu o trupa cover

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *