Recenzie – P.S. Te mai iubesc si-acum de Jenny Han

Acum ceva timp ti-am povestit despre cartea: Tuturor baietilor pe care i-am iubit, o carte scrisa de aceeasi autoare Jenny Han. Azi iti povestesc despre continuarea cartii mai sus mentionate, si pentru ca nu stiu daca ai citi recenzia primei parti, iti las link-ul aici.

Aventura continua pentru Lara Jane ( imi place numele ei foarte mult ) si totul se schimba. Daca in primul volum relatia dintre cei doi ( Lara Jane si Peter ) este un angajament, aici totul devine adevarat, si cei doi aleg sa isi acorde o sansa.

Nu renunta totusi la contract, si Peter nu renunta la Genevieve, dar oare aceste decizii vor da peste cap relatia lor?

Relatia lor decurge normal, ca o relatie de adolescenti din liceu, cu intalniri, certuri minore si destainuiri, dar si secrete. Ce secrete…ramane de vazut.

Ti-am spus in prima parte ca Lara Jane scrie cinci scrisori de dragoste, pentru cinci baieti pe care de-a lungul vietii – e mult spus – ii iubeste. Cei cinci baieti sunt Peter Kavinsky, Lucas, Josh, John Ambrose McClaren si Kenny – despre fiecare vorbeste si ne spune de ce i-a scris o scrisoare. Tin sa mentionez ca aceste scrisori nu erau menite sa fie expedienta, dar intr-un fel acestea ajung la destinatar. Astfel incepe totul.

Patru scrisori ajung la ea – cea la Kenny, de la Peter, Josh si Lucas, ultima raman John Ambrose ajunge cu intarziere, impreuna cu destinarul acesteia.

Lara Jane si Peter Kavinsky, oare mai sunt impreuna?

Da, mai sunt impreuna, desi trec prin multe incerci, stari de gelozie, o prietenie neinteleasa si un destinatar aparut dupa mult timp, le pun relatia la incercare.

O petrecere ca in ani 40, un camin de batrani, o strabunica pe nume Stormy si un sarut. Cu cine oare se saruta?

Aceasta carte mi-a placut enorm de mult. Mi-a placut fiecare incercare si am stat cu sufletul la gura cand un cei doi sunt pusi la incercare. M-am bucurat cand a castigat jocul numit Asasin.

Este o carte superbe, ce te face sa ramai alaturi de Lara Jane pana la sfarsit, sa vezi ce se intampla in relatia celor doi si te face sa nu mai lasi cartea din mana. Eu asa am patit, am devorat fiecare pagina, si ma bucur enorm ca am primit aceasta carte la un Blind date with a book.

Te las sa citesti cele doua recenzii. Imi este greu sa fac recenzia unei carti abia terminata, am tendinta sa iti povestesc totul, dar…ma voi abtine, si iti voi spune ca revin cu recenzia si celei de-a treia carte A pentru totdeauna Lara Jane.

11 comentarii la „Recenzie – P.S. Te mai iubesc si-acum de Jenny Han

  1. Nu am citit nimic de aceasta autoare. Am avut cartea in vedere la un moment-dat, dar ceva m-a facut sa ma razgandesc, de fiecare data. Poate ar trebui sa o citesc si eu.

  2. Nu am citit niciuna dintre cărțile seriei, dar le-am ochit de multă vreme. Mereu caut ya atunci când vreau ceva ușor de citit. ❤️

  3. A! Este o serie. Eu nu am auzit încă nici de autoare nici de cărți, dar subiectul pare interesant. Sunt curioasă de scriitură cum e. Poate cândva îi va veni rândul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *