Recenzie – Tocilara – Imaginea perfecta de Holly Smale

Buna draga mea, azi continuam aventura alaturi de Harriet Manners, o adolecenta inteligenta, dar care nu stie mai nimic despre baieti. In trecut ti-am vorbit despre primele doua volume din seria Tocialara, azi voi vorbim despre volumul cu numarul trei, un nou oras, o noua aventura. Oare ce se intampla cu tocilara noastra acum.

Tocilara – Imaginea perfecta de Holly Smale este o serie interesanta, fiecare volum in parte te ajuta sa o cunosti pe Harriet si sa ii fi alaturi. Ajungi sa razi, sa stai cu sufletul la gura si sa plangi alaturi de ea, toate pentru ca Tocilara este o serie captivanta ce te prinde.

Am fost alaturi de Harriet Manners in Rusia, in Tokyo si acum mergem la New York, diferit de primele doua volume, este ca acum toata familia se muta la New York si daca initial adolescenta noastra viseaza la un apartament de lux in buricul marelui oras, mare ii este dezamagirea cand afla ca marele oras se afla la o ora jumate de locuinta ei.

Ce se intampla oare cu tocilara noastra?

De teama sa nu fie uitata, ajunge sa accepte un contract nou de modelling desi este pedepsita, ajunge sa cheltuie singuri ei bani pe niste pantofi in care nu poate sa mearga, sa isi infurie intreaga familie, si se sarute cu un alt baiat nu cu iubitul ei.

Totul se declaseaza cand toata lumea uita de ziua ei de nastere, aniversarea varstei de saisprezece ani devine un fiasco total si o impinge sa faca gesturi deloc caracteristice ei.

In acest volum ne reintalnim cu Wilbur – agentul excentric in modelling, acesta ii gaseste o sedinta foto intr-un parc de si intr-un carusel, intr-o zi in care Harriet era pedepsita de parintii ei. Apogeul actiunii este atins atunci cand intr-o seara in timpul unei petreceri Balul Aniverar de 10 ani al revistei La Mode, apare intr-o rochie dubioasa.

Cand se saruta cu Caleb si este vazuta de iubitul ei Nick, totul se duce dar intr-un fel ciudat, nu asa cum se astepta. Mi-a placut fiecare parte si trebuie sa iti spun ca intreaga serie o gasesti pe Libris.

O carte plina de evenimente interesante, prin care se numara: un jurnal intim ajuns in mainile gresite, o guvernanta falsa, o mutare pe nepusa masa, prieteni ce se bucura de plecare ei, si multe alte evenimente interesante ce te fac sa ramai alaturi de ea.

Trebuie sa iti spun ca imi place cu scrie Holly Smale, este o autoare care te face sa ramai alaturi Harriet Manners pana la final, asa ca in curand iti voi povesti cum se termina povestea adolecentei noastre.

Tocialara este o serie interesanta, amunzata si plina de lucruri interesante. Pentru ca Harriet stie o multime de lucruri, dar nu stie mare lucru despre baieti si despre cum sa faca o prima impresie buna.

Un comentariu la „Recenzie – Tocilara – Imaginea perfecta de Holly Smale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *