Tocilara – Tot ce straluceste – Holly Smale

Acum cateva zile ti-am povestit despre cel de-al treila volum din seria a pentru Tocilara, carte primita de la Libris. Azi a venit vremea sa iti povestesc despre Tot ce straluceste, volumul numarul patru.

Aventura continua pentru Harriet, aceasta ajunge sa vada lumea cu ajutorul modellingului, dar oare asta e tot ce o asteptam pe eroina noastra in acest volum.

In primul rand pot sa iti spun ca toata lumea o place, desi nu incepe anul scolar asa cum isi doreste, peste noapte ceva se schimba. Fiecare elev din scoala incepe sa vorbeasca cu ea. Desi initial nu intelege ce s-a schimbat se lasa in voie sortii, si ajunge astfel prietena cu fetele ce candva o ignorau, o jigneau.

Cand agentia de modeling o contacteaza pentru o noua campanie, pasii de moda o poarta in Maroc unde urmeaza sa faca o reclama pentru un designer celebru.

Amuzanta, trista si iar amuzanta aceasta carte te face sa o devorezi. Te face sa fii alaturi de Harriet Manners in fiecare zi de scoala, in care devine populara.

In acest volum Harriet se maturizeaza, si incearca sa isi faca noi prieteni, acum a prietena ei este la colegiul de moda, are un nou prieten si nu este deloc acolo pentru ea.

Tot ce straluceste este un volum interesant, desi mi-am dat seama ca seria Geek mai are doua volume, carti ce inca nu au fost traduse in limba romana, totusi voi urmari seria in speranta ca voi pune mana si pe ele. Acesta este volum in care eroina noastra ajunga in Maroc, merge pe camile poate bijuterii scumpe, si isi da seama cat de important este sa spui adevarul si sa fii tu.

Cand Nat – prietena ei cea mai buna o paraseste, cand Toby urmaritorul ei o ignora, oare ce se intampla cu eroina noastra? Organizeaza o petrecere in care totul se tranforma, oare cine este alaturi de Harriet cand totul se destrama?

Totul se termina cum bine pentru Harriet si prieteni ei, Nat Toby si India, dar si Jasper. Cine sunt cei doi din urma, te invit sa afli dupa ce citesti cartea Tocilara – Tot ce straluceste de Holly Smale, dar si primele trei volume, pe care ti le-am prezent in articolele mai vechi. Iti las recenziia aici – primul volum, aici – al doilea volum si cel de-al treilea il poti gasi aici.

De asemenea le poti gasi si pe pagina : Ce citeste Alina, aici sunt trecute recenziile cartilor citite dar si carti ce urmeaza sa le citesc.

2 comentarii la „Tocilara – Tot ce straluceste – Holly Smale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *