Uite ce ratezi daca nu apelezi la serviciile de inchirieri auto FocusRent!

Daca ai sa te uiti mai atent la cat de mult prospera serviciile de inchirieri auto in Romania, ai sa observi ca acest fenomen se datoreaza in mare parte turistilor straini si romani deopotriva, care apreciaza confortul, transportul facil si intimitatea de care acestia beneficiaza, dar si altor activitati  desfasurate de companiile ce se bucura de avantajele oferite de aceste servicii.

Nu este nevoie sa fii manager sau director de companie sa iti dai seama ca propria masina implica o serie de cheltuieli mari pe langa achizitia initiala, prin urmare este destul de dificil pentru o companie sa detina propriul sau parc auto. Daca societatea nu produce venituri exclusiv din transportul de persoane, este recomandat sa apeleze la  servicii de inchirieri auto.

Cu toate acestea, este important sa poti analiza bine ofertele din piata serviciilor de inchirieri auto, sa poti face diferenta dintre firmele fantoma si companiile serioase si, nu in ultimul rand, sa poti alege acele servicii care iti ofera cele mai multe beneficii, in conditii bune de raport calitate-pret.

Printre cele mai vechi si mai cunoscute companii de pe piata de inchirieri auto din Bucuresti, Otopeni si Cluj se numara FocusRent, cu o vechime de peste 10 ani in serviciile de inchirieri masini si care se remarca prin seriozitatea pe care o ofera clientilor si transparenta serviciilor.

Iata cateva dintre avantajele majore pe care le poti pierde cand nu apelezi la serviciile de inchirieri auto FocusRent:

Autovehicule Premium

Atunci cand o companie are nevoie de servicii de inchirieri auto in locatii precum Bucuresti, Otopeni si Cluj, aceasta poate beneficia de o gama larga de marci de autovehicule atat din clasa economy, cat si din clasa luxury, microbuze pentru transportul grupurilor mari de persoane si SUV sau 4×4.

In comparatie cu alte servicii de inchirieri auto, masinile predate spre folosinta nu au o vechime mai mare de 5 ani, iar fiecare dintre aceste autovehicule este supus unei verificari riguroase inainte de inchiriere.

Apeland la FocusRent, te vei asigura ca autovehiculele inchiriate au ITP-ul valabil si toate taxele de drum si asigurarile achitate (full Casco, RCA si rovinieta inclusa in pret). In plus, vei beneficia de un plin de combustibil, putand astfel sa pleci direct la drum, fara vreo limita de kilometri impusa. De asemenea, nu poti neglija avantajul inlocuirii rapide si gratuite a autovehiculului, in caz de avarie.

Poti rezerva prin Call-Center si online

Serviciile moderne si profesioniste de inchirieri auto ofera posibilitatea de a rezerva un autovehicul atat prin intermediul unui Call-Center, cat si prin intermediul platformei online.

Apeland la aceste servicii prin Call-Center-ul dedicat, vei putea rezerva optiunea ta cu ajutorul operatorilor profesionisti, care sunt disponibili pentru tine 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Atunci cand decizi sa rezervi autovehiculul preferat prin intermediul platformei online, vei putea vedea in timp real costul serviciilor, cu ajutorul unui calculator, indiferent de optiunile tale de baza sau suplimentare.

Servicii de inalta calitate in multiple locatii

Atunci cand poti beneficia de servicii de inchirieri auto in mai multe locatii este grozav! In special atunci cand poti beneficia de aceste servicii in locatii precum Otopeni, ceea ce iti permite accesul facil cand sosesti pe Aeroportul International Henri Coanda. Totodata, accesul la serviciile FocusRent din Bucuresti iti permite sa poti vizita orice obiectiv turistic din Capitala, din imprejurimi sau din alt oras.

Daca apelezi la serviciile de inchirieri auto din Cluj, poti utiliza autovehiculul chiar si in afara tarii, pentru a te deplasa in strainatate in scop de afaceri, pentru a participa la evenimente internationale sau chiar training-uri alaturi de companii straine.

Alege oricand serviciile profesioniste de inchirieri auto pe termen scurt sau lung, pentru a te deplasa confortabil si in siguranta!

Un comentariu la „Uite ce ratezi daca nu apelezi la serviciile de inchirieri auto FocusRent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *