Weeks in photo #2

Uite ca o noua saptamana s-a incheiat. Azi este luni deja, deci timpul pentru un nou articol weeks in photo. Am avut o saptamana interesanta in care am invatat cum sa fac un anume tip de floare. Iti voi posta un tutorial miercuri – pentru ca atunci e ziua proiectelor de tip handmade.

Am primit trei colete superbe. Ti le-am prezentat pe instagram, dar ti le voi arata si aici, poate pe instagram nu suntem inca prieteni.

Despre aceste produse iti voi povesti pe larg zilele urmatoare. Sunt produse pentru fetita mea si iti spun sincer…au nevoie de o prezentare mai pe larg.

Pe aceste doua produse ti le-am prezentat deja. Un articol despre ele vei gasi pe blog, dar si de unde poti achizitionat un produs personalizat de calitate.

Pixurile m-au cucerit, faptul ca scrie alinapink.ro m-a emotionat si m-a facut sa le apreciez enorm.

Aceste doua produse le-am achitionat de pe kidlet.ro, ti-am povestit despre o comanda plasata pe site, si despre calitatea produselor.

Fetitei mele ii plac enorm pantaloni acestia, fiind cu Elsa si Ana, personajele din Regatul de gheata.

Acestea sunt creatiile mele din saptamana ce tocmai s-a incheiat. Pentru cele colorate ti-am facut un tutorial. Saptamana aceasta ti-am pregatit un tutorial despre cea steluta. Despre tandafirul mov – realizat dintr-o hartie speciala, voi face un tutorial mult mai tarziu .

In primul rand pentru ca nu imi ies asa cum vreau eu, inca incerc sa imi perfectionez tehnica si invat sa fac astfel de flori.

O saptamana interesanta, o saptamana plina de lucruri interesante, care m-au facut sa realizez cate chestii interesante poti realiza cu hartie si lipici sau silicon.

Saptamana aceasta sper sa fie la fel de interesanta. Sa iti pot prezenta alte lucruri dragute si sa postez acest gen de articol saptamanal. In afara de asta vreau ca proiectele de tip handmade va sa ajute, asa ca daca nu intelegi vreun pas, sa imi spuneti. Va voi explica cu drag fiecare pas in parte, si bineinteles astept creatiile voastre pe pagina de facebook a blogului.

Aceste fiind spune, va doresc o noua saptamana frumoasa, plina de flori si chiar daca afara se anunta frig ( iar ) fie ca ceea ca sperati sa vi se indeplineasca sa se intample.

Un comentariu la „Weeks in photo #2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *