Weeks in photo #4

Buna draga mea. Pentru ca luni este azi in care iti povestesc ce s-a intamplat saptamana anterioar, pot sa iti zic ca a inceput sa imi placa ziua de luni. Azi incepe o noua saptamana, sper ca aceasta sa fie mai frumoasa din punct de vedere meteorologic.

Voi incepe prin ati spune ca am inceput o noua carte, a treia din seria Tocialara, pe primele doua ti le-am prezentat. Mi-am propus ca luna aceasta sa termin si celelalte doua volume, pe langa aceste doua carti am gasit un colet tare interesant.

Ti s-a intampla vreodata sa primesti ceva si sa il pui asa de bine incat sa uiti de el? Ei bine eu am patit asta, in ideea de a le feri de fetita mea si de mainile ei curioase le-am pus asa de bine incat abia recent am dat peste el, da-mi voie sa iti zic ca bucuria a fost la fel de mare ca atunci cand l-am primit initial.

Weeks in photo – cateva carti, produse si flori – o saptamana interesanta.

Coletul continea aceste patru carti, pe care abia astept sa le citesc si sa iti povestesc despre ele. Dar si cateva produse pe care le ador, si despre care iti voi povesti. Fie la rubrica de produse terminate.

De asemenea primavara a venit in gradina mea. Lalele au inflorit si chiar daca afara e destul de urat, sau a fost destul de urat, m-am bucurat enorm ca acestea au inflorit.

Iti voi lasa un mic pont legat de articol de miercuri – cel cu proiectul handmade. Am facut margarete mi-au placut asa de mult incat iti voi explica pas cu pas cum se face.

Imi place foarte mult sa fac flori din hartie, ma relaxeaza si ma deranjeaza enorm ca nu imi ies trandafirii inca. Am tot incercat, pur si simplu nu reusesc sa ii fac. Totusi iti ti-am pregatit un tutorial pentru acest tip de floare – margareta – si sper sa ca la un moment dat vei incerca sa faci.

Pe langa asta iti voi arata un colet primit. Acum ceva timp m-am inscris la o corespondenta gen blind date with a book, despre care ti-am mai povestit.

Aceasta fost saptamana mea, una cu ploaie si vreme rea, dar chiar si asa alaturi de o carte interesanta, flori colorate si de tine, a trecut cu bine. Sper ca saptamana ce tocmai incepe sa fie mult mai ok, din punct de vedere meteorologic.

Pana saptamana urmatoare, cand voi face un nou articol – weeks in photo – te pupic si te imbratisez.

Un comentariu la „Weeks in photo #4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *