Weeks in photo #5

Uite ca aproape a trecut o noua zi si eram cat pe aici sa nu scriu nici azi acest artico. Imi cer scuze ca am intarziat, stiu ca trebuia sa apara ieri – luni – dar nu stiu cum a zburat timpul, dar hai sa nu o lungim si sa incep prin ati povesti in mare cum a fost.

A inceput bine s-a terminat dezastros, cu temperaturi de 39.9 grade, cu raceli, colete stricate. Totusi sa privim partea plina a paharului si sa iti spun ce a fost ok.

Am primit doua colete, pardon trei. Unu a ajuns spart, mare mi-a fost dezamagirea, dar iti voi povesti cat de curand despre asta.

Primul colet este de la Apidava, in colaborare cu Brander pentru testare, iti voi povesti despre ele vineri, mai multe detalii. Coletul contine un spray de gura si o apa de gura.

Cel de-al doilea colet contine o minunatie de rucsac. Ti-am arata pe instagram si iti voi da detalii despre el, cat de curand.

Pe langa aceste doua colete, am mai primit unu, continea unu ceas cu poza Mayei, o bratara gravata cu chipul ei si un breloc. Din cauza celor de la Dragon Star Curier a ajuns praf. Are geamul spart si trebuie sa-l inlocuiesc, in rest este ok.

Iti voi arata poza cu el, imediat ce reusesc sa-l repar. Am incheiat saptamana si mai prost, o febra de 39.9 grade a facut Maya, totusi ma bucur ca am scapat cu bine.

Am avut o saptamna ciudata, am citit, am facut curat si am pregatit proiectul handmade de maine – miercuri – un proiect supus la vot. Iti voi arata cum poti face o bentita cu doar trei lucruri.

In concluzie, a fost o saptamana dubioasa din toate punctele de vedere, si ca sa fiu si mai ciudata…nici nu simt ca vin sarbatoarile. Apropo de sarbatori, vreau sa le urez La multi ani celor ce ieri au purtat nume de floare.

In rest am facut flori, am reusit sa fac un trandafir frumos, ti l-am arata pe instagram. Mai am putin si termin panoul cu flori, cel pe care-l folosesc pentru poze.

Spune-mi cum a fost saptamana ta?

Un comentariu la „Weeks in photo #5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *