Ai nevoie de spatiu, apeleaza la saci de vidat

Buna draga mea, azi vreau sa vorbim despre spatiu si despre saci de vidat, pentru ca aceasta este problema mea. Am inceput sa schimb hainele de iarna cu cele de vara si am descoperit ca am o problema cu spatiu.

Omul cat traieste aduna, si cred ca nu doar la mine se aplica aceasta regula, atunci cand vad ceva il cumpar, daca pe viitor nu imi mai vine, il pastrez cu ideea ca voi slabi. Nu are sens sa mai vorbim de teancul de haine pe care nu-l imbracam, pentru ca avem unele in care ne simtim comod, sexy sau la indemana, nu-i asa?

saci de vidat

Daca amintim si pilota, plapuma sau paturile acelea pufoase, care ocupa spatiu in dulap…ei bine cred ca am acoperit in mare categoriile ce trebuie sa le depozitam pe o perioada nedeterminata. Azi eu vin cu solutia potrivita pentru aceste produse, azi iti spun de unde poti achizitiona saci de vidat si cum ii poti folosi timp indelungat.

De unde poti achizitiona saci de vidat?

Inainte de ati spune de unde poti achizitiona saci de vidat, trebuie sa iti spun doua lucruri foarte importante despre ei, le voi pune aici.

  • sunt realizati din politilena si nylon
  • se poate utiliza orice tip de aspirator
  • nu este recomandat pentru depozitarea obiectelor cu margini ascutite.
  • obiectele depozitate trebuie sa fie uscate, pentru a fi pastrase in siguranta si a nu se deteriora.

Iti voi spune si ca sunt disponibile pe diferite marimi, cum ar fi:
50 x 60 cm, 60 x 80 cm, 68 x 98 cm şi 80 x 110 cm, alege-l pe cel potrivit, si vei face loc in dulap cat ai clipi.

saci de vidat

Iti spun datoare cu dezvaluirea secretului meu, de unde poti comanda saci de vidat, ii gasesti pe sacividat.ro, aici vei gasi informatii, dimensiuni dar si modele

Sunt disponibile cu trei amore – lavanda, iasomie si trandafiri. Daca totusi optati pentru saci fara parfum – va trebui sa specificati aceste detalii atunci cand plasati comanda.

Eu am ales sa imi fac loc in dulap cu ajutorul sacilor de vidat, acum ma pot bucura de spatiu si cu siguranta voi apela la ajutorul lor, de fiecare data cand am aceasta problema.

22 de comentarii la „Ai nevoie de spatiu, apeleaza la saci de vidat

  1. Eu ador sacii de vidat mai ales in calatorii. Ma ajuta sa iau mai multe si daca zici si de arome.. clar trebuie sa imi iau si eu

  2. Problema spațiului o am si eu si cred ca o au majoritatea fetelor!O solutie foarte bună sunt acesti saci si chiar vreau sa imi comand si eu! Acum intru pe site!💙💙💙

  3. Daca pleci in deplasati sunt esentiale. Acasa prefer sa nu le folosesc, dar daca plec pe undeva cateva zile e neaparata nevoie de ele. Mai ales ca fetele mereu isi iau prea multe haine la ele. :))

  4. Sacii de vidat sunt grozavi !
    I-am folosit în perioada în care era copilul la facultate în străinătate atât de des, încât am zis mulțumesc ci i-a inventat de sute de ori 🙂

  5. Super idee! Eu am un dulap numai cu haine de iarna…ocupa asa mult spatiu…Atticolul tau e super util!

  6. Mi se pare o solutie foarte buna cand duci lipsa de spatiu, sau cand vrei sa iei cat mai multe haine atunci cand calatoresti. 😍😍

  7. Mi se pare o solutie foarte buna cand duci lipsa de spatiu, sau cand vrei sa iei cat mai multe haine atunci cand calatoresti. 😍😍 Merci de idee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *